10 γυναίκες που σταμάτησαν να βάφουν τα μαλλιά τους και έγιναν πιο όμορφες!

10 γυναίκες που σταμάτησαν να βάφουν τα μαλλιά τους και έγιναν πιο όμορφες!

Όσο μεγαλώνουμε τόσο τα σημάδια του χρόνου κάνουν αισθητή την παρουσία τους πάνω μας. Ένα από αυτά είναι τα γκρίζα και τα λευκά μαλλιά και τότε ερχόμαστε αντιμέτωπες με το εξής δίλημμα: τα βάφουμε ή μαθαίνουμε να τα αγαπάμε; Αυτές οι γυναίκες επέλεξαν το δεύτερο και δικαιώθηκαν!

Ο κομμωτής, Jack Martin, με πολυετή εμπειρία στον χώρο, ενθαρρύνει τις πελάτισσές του να αφήσουν τα μαλλιά τους «ήσυχα» και να αγαπήσουν τις λευκές και γκρίζες τούφες τους. Αλλά δεν μένει μόνο στα λόγια, καθώς βάζει όλη του την τέχνη για να τις βοηθήσει έμπρακτα. Και το αποτέλεσμα είναι απλά μοναδικό!

Φαίνεται σαν να έχει κάνει ανταύγειες!

Ένα χαμόγελο τα λέει όλα!

«Αυτή η πανέμορφη πελάτισσα είχε κουραστεί να βάφει τα μαλλιά της κάθε 3 εβδομάδες, οπότε αποφασίσαμε να ταιριάξουμε τα μαλλιά της με τις ρίζες της. Φαίνεται νεότερη απ' ότι πριν», λέει ο κομμωτής.

Ο Jack λέει: «Αυτή η όμορφη πελάτισσα ήρθε σε μένα με μαλλιά που είχαν πολλές αποχρώσεις. Νομίζω ότι το αποτέλεσμα είναι φανταστικό!»

Άλλη μια κυρία που πήρε τη δύσκολη απόφαση και σταμάτησε τις βαφές. Προσωπικά μας αρέσει περισσότερο έτσι!

Απλά τέλειο!

«Κάποιες κυρίες έχουν γκρίζα στο μπροστινό μέρος του κεφαλιού, όπως αυτή η υπέροχη πελάτισσα. Απλά πλαισίωσα το πρόσωπό της με ασημένιες τούφες για να συνδυάσω τις γκρίζες ρίζες της γραμμής των μαλλιών της, ώστε να συνδυάζονται με το μήκος των μαλλιών».

Εκτός από τον Jack όμως υπάρχουν και άλλοι κομμωτές που είναι υπέρ στο να σταματούν οι γυναίκες τις βαφές και να αποδέχονται τον εαυτό τους έτσι ακριβώς όπως είναι. Και η αλήθεια είναι ότι αν κρίνουμε από αυτές τις φωτογραφίες μάλλον έχουν δίκιο.

Πηγή: 12tomatoes.com

v