Μετά από 10 χρόνια άκαρπων προσπαθειών έγινε επιτέλους μαμά - υιοθέτησε 2δυμα

Μετά από 10 χρόνια άκαρπων προσπαθειών έγινε επιτέλους μαμά - υιοθέτησε 2δυμα

Για κάποιες γυναίκες ο δρόμος για τη μητρότητα δεν ήταν εύκολος. Το αντίθετο μάλιστα! Είχε δάκρυα, πόνο, απογοήτευση και μεγάλη συναισθηματική κούραση. Η Jennifer McQuillan μετά από 10 χρόνια άκαρπων προσπαθειών έγινε επιτέλους μαμά, υιοθετώντας  διδυμάκια και μοιράζεται την ιστορία της για να δώσει κουράγιο αλλά και να συμβουλεύσει ζευγάρια σχετικά με την υιοθεσία.

Η Jennifer και ο σύζυγός της Lance αγαπούσαν πολύ τα παιδιά και ήθελαν να δημιουργήσουν μια μεγάλη οικογένεια. Η ζωή όμως τα έφερε με τέτοιο τρόπο που δεν κατάφεραν να αποκτήσουν το δικό τους μωρό.

Αποφάσισαν, λοιπόν, να επιλέξουν τον δρόμο της υιοθεσίας - μια απόφαση που άλλαξε ολόκληρη τη ζωή τους και για την οποία θα είναι πάντοτε ευγνώμονες.

Η McQuillan θυμάται πόσο χαρούμενοι ήταν σαν οικογένεια όταν πήγαν στο σπίτι τους για πρώτη φορά με τα δίδυμα αγόρια τους. Είπε μάλιστα πως δέθηκαν σχεδόν αμέσως!

Όταν ρωτήθηκε για τη μητρότητα δήλωσε: «Το μόνο που θέλω είναι τα παιδιά μου να μεγαλώσουν με ενσυναίσθηση και αγάπη για τον εαυτό τους και τους άλλους γύρω τους. Τα πρώτα τους χρόνια είναι τα πιο σημαντικά χρόνια όπου διαμορφώνεται ο χαρακτήρας τους. Η δουλειά μας ως γονείς τους είναι να κάνουμε οτιδήποτε περνάει από το χέρι μας για το καλό τους».

Τέσσερα χρόνια αργότερα, η McQuillan εξακολουθεί πετάει από την χαρά της κάθε φορά που ακούει αγόρια της να φωνάζουν «μαμά» και «μπαμπά».

Συμβουλεύοντας τους γονείς που θέλουν να υιοθετήσουν, η ευτυχισμένη μαμά είπε ότι είναι σημαντικό να υπάρχει υποστήριξη από όλη την οικογένεια, καθώς πρόκειται για μια τεράστια αλλαγή.

Πηγή: news24.com

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v