3 μέρες αφού γέννησα ζήτησα συγνώμη από τη μαμά μου για... όλα!

3 μέρες αφού γέννησα ζήτησα συγνώμη από τη μαμά μου για... όλα!

Έχουμε ακούσει πολλές φορές τη φράση «όταν θα κάνεις κι εσύ παιδιά θα με καταλάβεις» από την μαμά μας και η πραγματικότητα είναι πως τελικά είχε δίκιο! Από τότε που γίναμε μαμάδες, την φέραμε στο μυαλό μας πολλές φορές και, έστω και καθυστερημένα, της δώσαμε δίκιο…

Το ίδιο συνέβη και με την ηθοποιό Brenda Song η οποία γέννησε πρόσφατα το αγοράκι της και ήρθε η ώρα όχι μόνο να καταλάβει την μητέρα της, αλλά και να της ζητήσει… συγνώμη για τις φορές που την ταλαιπώρησε. 

«Περίπου τρεις μέρες μετά τη γέννα, κοίταξα τη μαμά μου και της είπα “μαμά, λυπάμαι πολύ για όσες φορές σε στεναχώρησα ή σε ταλαιπώρησα. Είσαι υπέροχη, δεν ξέρω πώς το κάνεις» παραδέχτηκε η νεαρή ηθοποιός που, μέχρι και σήμερα, έχει δίπλα της την μαμά της να την βοηθά σε κάθε της βήμα. 

Η νεαρή μητέρα, μάλιστα, εξήγησε πως αν και γενικά θέλει να τα κάνει όλα με τον δικό της τρόπο, από τότε που γέννησε έμαθε να εκτιμά την βοήθεια των άλλων και να την ζητάει όποτε την χρειάζεται. «Έχω συμφιλιωθεί με το γεγονός πως δεν τα ξέρω όλα κι ότι δεν μπορώ να τα κάνω όλα μόνη», είπε χαρακτηριστικά. 

Όσο για την καριέρα της, πρόσθεσε πως ποτέ δεν περίμενε ότι θα την έβαζε σε δεύτερη μοίρα αλλά ο γιος της ήρθε και τα άλλαξε όλα: «Αν έπρεπε να σταματήσω τη δουλειά μου για να γίνω καλύτερη μαμά, θα το έκανα χωρίς δεύτερη σκέψη. Το μωρό μου είναι ό,τι πιο σημαντικό έχω και θέλω να γίνω η καλύτερη μαμά που μπορώ - όπως ακριβώς και η μητέρα μου».

Πηγή: today.com

v