Ράνια Τζίμα: η κόρη μου κοιμάται αργά για να περνάμε χρόνο μαζί

Ράνια Τζίμα: η κόρη μου κοιμάται αργά για να περνάμε χρόνο μαζί

Η παρουσιάστρια του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων του MEGA, Ράνια Τζίμα, μίλησε στην Ελένη Μενεγάκη για την καριέρα της, τον γάμο της με τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη και τη σχέση της με την κόρη τους, Ελένη.

Οι δύο γυναίκες μίλησαν και για τη δυσκολία και τις απαιτήσεις που έχει η σύνταξη, η προετοιμασία και η εκφώνηση ενός δελτίου ειδήσεων. Μεταξύ άλλων η Ράνια Τζίμα τόνισε: «Το δελτίο δεν το διαβάζεις. Το ζεις, το αισθάνεσαι, το συναισθάνεσαι. Δεν ξέρω αν είναι σωστό ή λάθος αλλά δεν μπορώ να το πω αλλιώς».

Η Ράνια Τζίμα δεν δίστασε να μιλήσει και για την 5χρονη κόρη της, Ελένη, και για το πρόγραμμα που ακολουθεί προκειμένου να κρατούν επαφή. Χαρακτηριστικά εκμυστηρεύτηκε πως έχει ρυθμίσει το πρόγραμμα της έτσι ώστε όταν γυρίζει από το κανάλι το βράδυ να μπορούν να περνούν χρόνο μαζί. 

«Όταν εγώ μπαίνω στο σπίτι στις 9 δεν μπορεί το παιδί να κοιμηθεί στις 9. Μπορεί να με ακούνε και να λένε τι απαράδεκτη μάνα είναι αυτή, αλλά δεν με πειράζει. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Δεν κοιμάται στις 9 το δικό μου το παιδί γιατί πρέπει να τη δω και πρέπει να με δει κι αυτό είναι πολύ πιο σημαντικό κι ας είναι 1-1,5 ώρα. Γι' αυτό θα κοιμηθεί λίγο το μεσημέρι και θα ιδωθούμε το βράδυ για να παίξουμε και να μιλήσουμε και να μου πει πως ήταν η μέρα της», εξήγησε η παρουσιάστρια.

Παράλληλα, δεν δίστασε να εξομολογηθεί την επιθυμία της για ένα ακόμα παιδί: «Δεν έχω βγάλει από τη σκέψη μου το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού. Το παλεύω μέσα μου αρκετά. Αν δεν υπήρχε όλο αυτό το πρόγραμμα και όλη αυτή η οικονομική ανασφάλεια που υπάρχει για όλους μας που δουλεύουμε στον ιδιωτικό τομέα θα το είχα κάνει ήδη. Είμαι μοναχοπαίδι. Δεν ήταν ωραία. Τις δύσκολες στιγμές, θέλεις τον αδερφό σου, την αδερφή σου. Εγώ ήμουν μικρομέγαλο. Με ανακουφίζει ότι είναι ένα παραθυράκι που μπορώ να το κρατάω ακόμα ανοιχτό. Θα ήθελα να το ξαναζήσω».

Πηγή: yupiii.gr

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v