5χρονη κάνει το μακιγιάζ της μαμάς της σαν αληθινή επαγγελματίας!

5χρονη κάνει το μακιγιάζ της μαμάς της σαν αληθινή επαγγελματίας!

Ένα μικρό κορίτσι που ασχολήθηκε για πρώτη φορά με το μακιγιάζ σε ηλικία δύο ετών είναι πλέον τόσο καλή σε αυτό, που έχει γίνει η προσωπική μακιγιέζ της μαμάς της. Η Kassie, η οποία τώρα είναι 5 ετών, δείχνει τις απίστευτες ικανότητές της στην πλατφόρμα του TikTok και έχει κερδίσει εκατομμύρια followers αλλά και διθυραμβικές κριτικές για το ταλέντο της.

Η μητέρα της νιώθει περήφανη για την κόρη της, που από εκεί που έπαιζε με τις σκιές της και πασαλειβόταν με κραγιόν, τώρα χειρίζεται με μαεστρία το πινέλο και συνδυάζει πολύ σωστά τα χρώματα μεταξύ τους.

@makeupbyshab Dedication 💚 #mummyanddaughter #fypシ #makeup #learnontiktok ♬ lost ballad version - elijah woods

Η μικρή μακιγιέζ γνωρίζει μάλιστα και διάφορα κόλπα για να κάνει τη... δουλειά της πιο εύκολα. Βάζει ταινίες για να εφαρμόσει το eyeliner στα μάτια της μητέρας της  και χρησιμοποιεί συγκεκριμένες τεχνικές για να της κάνει contouring.

Οι εκατομμύρια followers που ακολουθούν τον λογαριασμό μητέρας-κόρης έχουν εκστασιαστεί με την 5χρονη και τα θετικά σχόλια πέφτουν βροχή καθημερινά. Μια χρήστης είπε «Είναι μόλις 5 και το μακιγιάζ είναι αψεγάδιαστο!», ενώ μια άλλη προέβλεψε ότι όταν μεγαλώσει η Kassie θα εργαστεί με μεγάλα ονόματα, εφόσον αποφασίσει να κάνει το χόμπι της επάγγελμα.

Πηγή: thesun.co.uk

v