Απέκτησε το 2ο μωρό της μετά από προσπάθειες 4 ετών: πέρασα δύσκολα αλλά άξιζε!

Απέκτησε το 2ο μωρό της μετά από προσπάθειες 4 ετών: πέρασα δύσκολα αλλά άξιζε!

Η συγγραφέας Myka Meier ήθελε απεγνωσμένα να αποκτήσει ένα δεύτερο παιδάκι και προσπαθούσε για 4 ολόκληρα χρόνια μέχρι να τα καταφέρει. Παρότι η σύλληψη της κόρης της έγινε με φυσικό τρόπο, δεν κατάφερε να μείνει έγκυος για δεύτερη φορά παρά μόνο μέσω εξωσωματικής και αυτό, έπειτα από πολλές προσπάθειες.

Μιλώντας για το δύσκολο ταξίδι της εξωσωματικής η Myka εξομολογήθηκε πως ταλαιπωρήθηκε τόσο σωματικά, όσο και ψυχολογικά.

«Πέρασα δύσκολα. Είχα μια αποβολή. Είχα αποτυχημένα εμφυτεύματα. Είχα έμβρυα, τα οποία εξέταζα και κανένα από αυτά δεν ήταν αρκετά υγιές για να εμφυτευτεί. Ήταν πολύ επιβαρυντικό για το σώμα μου. Έλεγα στον εαυτό μου ''Μην σκέφτεσαι. Προχώρα'' και στη συνέχεια έκανα την ένεση».

Η Meier δήλωσε ότι είχε φτάσει στα όριά της αφού είχε δοκιμάσει τρεις διαφορετικές κλινικές εξωσωματικής γονιμοποίησης και έξι διαφορετικούς γιατρούς χωρίς επιτυχία. Ωστόσο, με την υποστήριξη της οικογένειας και των φίλων της, είπε ότι νίκησε την απογοήτευσή της και δοκίμασε για μια τελευταία φορά. Ευτυχώς, αποδείχτηκε τυχερή και έμεινε έγκυος στον γιο της Max.

«Θα συνέχιζα μέχρι να μη μπορούσα άλλο συναισθηματικά ή σωματικά. Όταν έχεις περάσει τόσες απογοητεύσεις, σταματάς να περιμένεις. Έτσι, όταν έμαθα ότι είμαι έγκυος είχα σοκαριστεί. Ήμουν ενθουσιασμένη και συγκινημένη, αλλά δεν το πίστευα».

Το υγιέστατο αγοράκι της γεννήθηκε στις 25 Φεβρουαρίου και σκόρπισε χαρά σ' όλη την οικογένεια. 

«Δε χορταίνω να τον κοιτάζω! Δεν μπορώ να πιστέψω ότι είναι εδώ μαζί μου. Το όνειρό μου έγινε πραγματικότητα και νιώθω απέραντη ευγνωμοσύνη.  Απλά ξεχειλίζω από χαρά!».

Πηγή: people.com

v