Μαμά με 12 παιδιά ετοιμάζεται για το… 13ο: «η μεγάλη οικογένεια είναι ευτυχία»

Μαμά με 12 παιδιά ετοιμάζεται για το… 13ο: «η μεγάλη οικογένεια είναι ευτυχία»

Η 37χρονη Courtney Rogers και ο σύζυγός της Chris έκαναν το πρώτο τους παιδί πριν 12 χρόνια, κι από τότε… δεν σταμάτησαν! Σήμερα έχουν 12 υπέροχα παιδιά, όλα κάτω των 12 ετών, και ετοιμάζονται πυρετωδώς για το επόμενο.

«Ήμουν σχεδόν 26 ετών όταν γεννήθηκε ο μεγαλύτερος γιος μας και δεν είχα ιδέα ότι θα καταλήξουμε με 12 παιδιά (συμπεριλαμβανομένων των διδύμων)» λέει σήμερα η Courtney, δηλώνοντας ευτυχισμένη που μένει σπίτι για να μεγαλώνει τα παιδιά της. «Δεν μπορώ να με φανταστώ να κάνω κάτι άλλο».

Εκτός από την φροντίδα των παιδιών, το ζευγάρι στράφηκε πριν έξι χρόνια προς την γεωργία, καθώς έφτιαξαν μια μικρή φάρμα την οποία περιποιούνται καθημερινά. Εκτός από την καλλιέργεια φρούτων και λαχανικών, εκτρέφουν και διάφορα ζώα όπως πρόβατα, γουρούνια και κότες.

Η 37χρονη μητέρα έχει σκοπό να επεκτείνει την οικογενειακή φάρμα και παράλληλα να μεγαλώσει την οικογένειά της, αφού, όπως λέει, η μεγάλη οικογένεια είναι ευτυχία. Παρόλα αυτά, συχνά ακούει κακόβουλα σχόλια επειδή έχει πολλά παιδιά. Πλέον όμως δεν την ενοχλούν.

«Όταν έμεινα έγκυος με την μικρότερη κόρη μου, το κράτησα κρυφό σχεδόν μέχρι το τέλος γιατί ανησυχούσα για την κριτική των άλλων. Πλέον, όμως, δεν με νοιάζει τι σκέφτονται όσοι μας βλέπουν» εξομολογείται. 

Μάλιστα, ενθαρρύνει τα νέα ζευγάρια να μην ακούν τους άλλους και να κάνουν όσα παιδιά επιθυμούν, και σε όποια ηλικία θέλουν. «Πάντα θα υπάρχει κάποιος που θα σκεφτεί πως είσαι πολύ μικρός ή πολύ μεγάλος για να κάνεις παιδιά, ή ότι έχεις πολύ λίγα ή πάρα πολλά παιδιά. Μην τους δίνετε σημασία! Μην αφήνετε κανέναν να σας κλέβει τη χαρά όταν βλέπετε θετικό τεστ εγκυμοσύνης… Εάν εσείς θέλετε αυτό το μωρό, δεν πέφτει σε κανέναν άλλο λόγος για το τι θα κάνετε», εξηγεί και προσθέτει: 

«Όταν κοιτάζω τα παιδιά μου, συνειδητοποιώ ότι κακώς με ένοιαζε τι θα σκεφτεί ο κόσμος. Δεν έχω τίποτα για το οποίο πρέπει να ντραπώ. Αν θέλω να κάνω κι άλλο παιδί (που θέλω...) θα κάνω και δεν θα ρωτήσω κανέναν».

Πηγή: thesun.co.uk

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v