2,5 μηνών βρέφος έχασε τη ζωή του από βαριές κακώσεις – συνελήφθησαν οι γονείς

2,5 μηνών βρέφος έχασε τη ζωή του από βαριές κακώσεις – συνελήφθησαν οι γονείς

Σοκαρισμένη είναι η Κύπρος από τον θάνατο ενός βρέφους μόλις 2,5 μηνών. Συγκεκριμένα, η Αστυνομία της Κύπρου διερευνά υπόθεση ανθρωποκτονίας, σχετικά με τον θάνατό του. Οι Αρχές, οι οποίες ήδη διεξάγουν ανακρίσεις, προχώρησαν στη σύλληψη των δύο γονέων του παιδιού, ηλικίας 37 και 22 ετών.

Τα ξημερώματα της 5ης Μαρτίου 2022, το 2,5 μηνών κοριτσάκι μεταφέρθηκε από τους γονείς του στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, έχοντας σπασμούς. Από εκεί διακομίστηκε στο Μακάρειο Νοσοκομείο στη Λευκωσία, όπου γύρω στις 7.15 το πρωί της ίδιας μέρας διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από τη νεκροτομή διαπιστώθηκε ότι ο θάνατός του προήλθε λόγω βαριάς κρανιοεγκεφαλικής κάκωσης, ενώ στο σώμα του βρέφους εντοπίστηκαν επίσης κατάγματα δεξιάς κλείδας και αριστερής πλευράς, καθώς και υποσκληρίδιο αιμάτωμα νωτιαίου μυελού. Από τα ευρήματά τους οι ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξος Ορθοδόξου, απέκλεισαν το ενδεχόμενο τα τραύματα του βρέφους να προκλήθηκαν από ατύχημα στο σπίτι.

Έπειτα από τα αποτελέσματα αυτά, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Αστυνομίας, εναντίον των γονέων του βρέφους, ηλικίας 37 και 22 ετών, εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης, οι οποίοι και συνελήφθησαν. Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

Πηγή: reader.gr

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v