Μαμά με 16 παιδιά ανυπομονεί για το 17ο: «ήθελα μεγάλη οικογένεια από μικρή!»

Μαμά με 16 παιδιά ανυπομονεί για το 17ο: «ήθελα μεγάλη οικογένεια από μικρή!»

Η 40χρονη Patty Hernandez από την Βόρεια Καρολίνα των ΗΠΑ, είναι μια ευτυχισμένη μαμά 16 παιδιών και θέλει οπωδήποτε ένα ακόμα παιδάκι. Εκείνη και ο σύζυγός της λατρεύουν την μεγάλη τους οικογένεια και λαχταρούν να την… μεγαλώσουν λίγο ακόμα.

Μάλιστα η Patty, για να τιμήσει τον μπαμπά της Carlos, έχει δώσει στα 16 της παιδιά ονόματα που ξεκινούν από το γράμμα C - το ίδιο σκοπεύει να κάνει και για το 17ο παιδί που προσπαθεί να συλλάβει, για το οποίο έχει σκεφτεί ήδη όνομα! 

«Ονειρευόμουν μια μεγάλη οικογένεια από τότε που ήμουν κοριτσάκι... Ωστόσο, ούτε εγώ ούτε ο άντρας μου πιστεύαμε ότι θα αποκτούσαμε 16 παιδιά… Θέλουμε ένα ακόμα και είμαστε σίγουροι πως αργά ή γρήγορα θα έρθει στη ζωή μας. Αν είναι αγόρι θα το ονομάσουμε Carter, κι αν είναι κορίτσι Clair» ανέφερε το ζευγάρι. 

Η Patty, η οποία έχει τη δική της εταιρεία καθαρισμού, γέννησε το 16ο παιδί της, τον Clayton, τον Μάιο του περασμένου έτους. Εξήγησε, μάλιστα, πως ήταν η πιο δύσκολη εγκυμοσύνη που είχε μέχρι τότε ενώ όταν πήγε στο μαιευτήριο να γεννήσει, οι νοσοκόμες την αναγνώρισαν από μακριά!



Το ζευγάρι ξοδεύει περίπου 600 ευρώ το δεκαπενθήμερο για το φαγητό και τις ανάγκες των παιδιών τους, αλλά δεν στηρίζονται σε επιδοτήσεις πολυτέκνων ή άλλου είδους χρηματοδοτήσεις. Δουλεύουν και οι δύο και μπορούν και συντηρούν τα παιδιά τους όπως πρέπει.  

Το ζευγάρι, που δεν έχει χρησιμοποιήσει ποτέ αντισύλληψη, έχει επίσης τρία δίδυμα, την Carla και την Caitlyn, τον Calvin και την Catherine και τον Caleb και την Caroline. Τα υπόλοιπα οκτώ παιδιά είναι οι: Christopher, Cristian, Celeste, Cristina, Carol, Camilla, Charlotte και Crystal.

Πηγή: mirror.co.uk

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v