Βρέφος επέζησε από βομβαρδισμό - το έσωσε η αγκαλιά της μαμάς του!

Βρέφος επέζησε από βομβαρδισμό - το έσωσε η αγκαλιά της μαμάς του!

Η φωτογραφία που κάνει σήμερα τον γύρω του διαδικτύου, απεικονίζει μία τραυματισμένη μητέρα, με δεμένο το κεφάλι της, που κρατάει σφιχτά στην αγκαλιά της την 1 μηνών κόρη της. Λίγο νωρίτερα, η αγκαλιά της έγινε το ασφαλές καταφύγιο του βρέφους και το έσωσε από βομβαρδισμό.

Πριν από ένα μήνα κράτησε στην αγκαλιά της το πολυτιμότερο πράγμα στον κόσμο. Το μωρό της. Πριν από λίγες ώρες αυτή η αγκαλιά έσωσε το μόλις ενός μηνών κοριτσάκι της από τους ρωσικούς βομβαρδισμούς στην Ουκρανία.

Η φωτογραφία της σήμερα κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Τραυματισμένη, με δεμένο το κεφάλι της, κρατάει σφιχτά στην αγκαλιά της την κόρη της που βγήκε σώα από την αγκαλιά της.

Η Όλγα, αυτό είναι το όνομα της νεαρής μητέρας, χρειάστηκε να χειρουργηθεί καθώς είχε πολλαπλά τραύματα εξαιτίας των βομβαρδισμών στο Κίεβο. Το ίδιο και ο σύζυγός της.

Την ίδια ώρα ένα ακόμη συγκλονιστικό στιγμιότυπο κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Μία μητέρα δεν κατάφερε να γλιτώσει από τα ρωσικά πυρά. Ο γιος της κλαίει πάνω από το άψυχο σώμα της που είναι καλυμμένο με ένα σεντόνι γεμάτο αίμα.

Πηγή: protothema.gr

v