Σούπερ μπαμπάς επανέφερε στη ζωή το νεογέννητό του, αφού πρώτα το ξεγέννησε!

Σούπερ μπαμπάς επανέφερε στη ζωή το νεογέννητό του, αφού πρώτα το ξεγέννησε!

Η Alex και ο Tony παραθέριζαν με τον μεγάλο τους γιο στο εξοχικό τους στη Σκωτία όταν συνέβη κάτι αναπάντεχο που η οικογένεια θα θυμάται για πάντα! Η 34 εβδομάδων έγκυος μαμά ξύπνησε μέσα στη νύχτα με έντονους πόνους και, πηγαίνοντας στο μπάνιο, ανακάλυψε πως έχουν σπάσει τα νερά της.

Το μωρό ήταν ήδη καθ' οδόν και η Alex μπορούσε να πιάσει το κεφάλι του όταν ξύπνησε έντρομη τον σύζυγό της για να τη βοηθήσει. Εκείνος, εμφανώς πανικοβλημένος από τον πρόωρο τοκετό της γυναίκας του, κάλεσε το 166 αλλά ο γιος τους ήταν πολύ βιαστικός, όπως ανέφερε αργότερα. 

Η Alex, σε αντίθεση με τον Tony, παρέμεινε ψύχραιμη και τον καθοδήγησε κατάλληλα ώστε να ξεγεννήσει το νέο μέλος της οικογένειας. Ωστόσο, η κατάσταση πήρε απροσδόκητη τροπή καθώς το νεογέννητο δεν αντιδρούσε καθόλου! Αμέσως ο Tony, ο οποίος βρισκόταν σε τηλεφωνική επικοινωνία με τους διασώστες, ενημέρωσε για την κατάσταση του μωρού κι εκείνοι τον συμβούλευσαν για το τι έπρεπε να κάνει για να το σώσει. O μπαμπάς του έκανε καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση μέχρι που ο μικρούλης κατάφερε να αναπνεύσει.

«Η Alex τα πήγε περίφημα εκείνη την ημέρα», είπαν οι διασώστες που βρίσκονταν στην άλλη άκρη της γραμμής. «Ωστόσο, ο Tony ξεπέρασε τον εαυτό του! Όταν χτύπησε το τηλέφωνο και μας είπε πως η γυναίκα του γεννά στο σπίτι, ξέραμε πως έπρεπε να μείνουμε μαζί του, έστω και τηλεφωνικά, για να τον βοηθήσουμε. Η άσχημη τροπή που πήρε ο τοκετός ήταν μια πρωτόγνωρη εμπειρία για μας και βάλαμε τα δυνατά μας να τον καθοδηγήσουμε σωστά. Το ζευγάρι συνεργάστηκε πολύ καλά τόσο μεταξύ του όσο και με μας και έσωσαν το νεογέννητο αγοράκι τους», πρόσθεσαν. 

Ευτυχώς, ο Tony στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και αντιμετώπισε την κατάσταση με σύνεση και θάρρος. Αμέσως μόλις επανάφερε τον γιο του στη ζωή, έφτασε το ασθενοφόρο που μετέφερε μαμά και μωρό στο μαιευτήριο. 

Πηγή: mirror.co.uk

v