Πούλησε το σπίτι του για να πληρώσει τις σπουδές της εγγονής του

Πούλησε το σπίτι του για να πληρώσει τις σπουδές της εγγονής του

Τον Φεβρουάριο του 2021, η εκπομπή «Humans of Bombay» παρουσίασε μια συγκινητική ιστορία ενός ηλικιωμένου, ο οποίος πούλησε το σπίτι του για τις σπουδές της εγγονής του. Ο τρυφερός παππούς, ονόματι Tji Desraj, αποκάλυψε ότι αφού έχασε τους δύο γιους του, έπρεπε να φροντίσει τα εγγόνια και τις νύφες του.

«Πριν από έξι χρόνια, ο μεγαλύτερος γιος μου έφυγε από το σπίτι, πήγε στη δουλειά ως συνήθως αλλά δεν επέστρεψε ποτέ», είπε συγκεκριμένα. Το σώμα του βρέθηκε μια εβδομάδα αργότερα, ενώ δύο χρόνια μετά πέθανε και ο άλλος του γιος. Έκτοτε, ο  Tji Desraj φροντίζει ολόκληρη την οικογένειά του κάνοντας ό,τι περνάει από το χέρι του για να μην λείψει τίποτα σε κανέναν. 

Όταν η εγγονή του τελείωσε το σχολείο και ήθελε να ταξιδέψει στο Δελχί για να σπουδάσει, ήξερε ότι δεν θα μπορούσε να στηρίξει οικονομικά την επιθυμία της κι έτσι αποφάσισε να πουλήσει το σπίτι του.

«Έπρεπε να εκπληρώσω τα όνειρά της… με οποιοδήποτε κόστος. Έτσι, πούλησα το σπίτι μας και πλήρωσα τις σπουδές της», είπε. Η σύζυγός του, η νύφη του και τα εγγόνια του έμειναν σε έναν συγγενή ενώ ο εκείνος έμενε σε άλλη πόλη για να μπορεί να εργάζεται, ενώ κοιμόταν κάθε βράδυ στο αυτοκίνητό του.

«Ανυπομονώ να γίνει δασκάλα, ώστε να την αγκαλιάσω και να της πω: ”Με έκανες τόσο περήφανο”. Θα είναι η πρώτη πτυχιούχος της οικογένειάς μας», είπε.

Η συγκινητική ιστορία του τρυφερού παππού συγκίνησε πολλούς στα social media, οι οποίοι αποφάσισαν να ξεκινήσουν έναν διαδικτυακό έρανο, από τον οποίο συγκεντρώθηκε ένα μεγάλο ποσό. Με τα λεφτά αυτά, η οικογένεια απέκτησε ένα καινούριο σπίτι χωρίς να σταματήσει τις σπουδές της η εγγονή του γενναιόδωρου άντρα. 

Πηγή: ndtv.com

v