Έκανε νονούς τους διασώστες που έσωσαν τη ζωή του πρόωρου μωρού της

Έκανε νονούς τους διασώστες που έσωσαν τη ζωή του πρόωρου μωρού της

Mια μητέρα, η Kitana Garrett, έζησε μια τρομακτική εμπειρία όταν έσπασαν ξαφνικά τα νερά της στις 25 εβδομάδες εγκυμοσύνης. Γέννησε ολομόναχη σπίτι και, ευτυχώς, στο πλευρό της βρέθηκαν δύο διασώστες, οι οποίοι έσωσαν τη ζωή του πρόωρου μωρού της. Για να τους τιμήσει και να τους ευχαριστήσει, λοιπόν, τούς έκανε νονούς της κόρης της.

Η άτυχη μητέρα πρόλαβε να καλέσει ασθενόφορο και έτσι όταν έφτασαν οι διασώστες,  δεν έχασαν χρόνο και ανέλαβαν δράση. Το μωράκι ήταν μικροσκοπικό και ζύγιζε όσο ένα πούπουλο. Χρειάστηκε να του κάνουν καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση όταν σταμάτησε να αναπνέει αλλά όλα πήγαν καλά στο τέλος.

Η Garrett πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο λίγες ημέρες μετά τον τοκετό, αλλά η κόρη της Zamyla χρειάστηκε να μεταφερθεί στη μονάδα εντατικής θεραπείας νεογνών του νοσοκομείου, όπου πέρασε τους πρώτους τέσσερις μήνες της ζωής της. Οι διασώστες Roan και ο Hill, ήταν στο πλευρό τόσο της μητέρας όσο και του μωρού όλο αυτό το διάστημα.

Το πρόωρο μωράκι αποδείχθηκε αληθινή μαχήτρια και κατάφερε να επιβιώσει παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε. 

«Θα σας είμαι για πάντα ευγνώμων», δήλωσε η μητέρα η οποία θέλοντας να ευχαριστήσει τους σωτήρες της κόρης της, τούς έκανε νονούς της.

Πηγή: goodmorningamerica.com

v