Αφού μεγάλωσε 4 παιδιά, έμεινε ξανά έγκυος στα 46: «νιώθω σαν την πρώτη φορά!»

Αφού μεγάλωσε 4 παιδιά, έμεινε ξανά έγκυος στα 46: «νιώθω σαν την πρώτη φορά!»

Μια μαμά τεσσάρων παιδιών δεν πίστευε στα αυτιά της όταν ο γυναικολόγος τής είπε πως είναι 5 μηνών έγκυος στο πέμπτο, και μάλιστα στα 46 της χρόνια, καθώς νόμιζε πως τα συμπτώματα που παρουσίασε ήταν σημάδια εμμηνόπαυσης.

Η Rachel, πλεόν 47 ετών, και ο 48χρονος σύζυγός της έφεραν στον κόσμο τη μικρότερη κόρη τους, Peggie, τον Νοέμβριο του 2020. Όταν γεννήθηκε το μωράκι τους, οι γονείς της είχαν ήδη τρία κορίτσια ηλικίας 20, 18 και 16 ετών και ένα έφηβο αγόρι, 14 ετών.

Το ζευγάρι που είναι παντρεμένο 24 χρόνια, αποκαλεί την Peggie ως το μικρό του θαύμα αν και στην αρχή σοκαρίστηκαν από τα νέα! «Είχαν περάσει χρόνια από τότε που είχαμε τα παιδιά μας μωρά και δεν περιμέναμε ότι θα ζήσουμε ξανά την φάση της πάνας και του βραδινού θηλασμού. Μόλις έμαθα πως είμαι έγκυος, έβαλα τα κλάματα. Δεν ήμουν καθόλου προετοιμασμένη για κάτι τέτοιο!», εξήγησε η 47χρονη γυναίκα. 

Με τον καιρό, όμως, όχι μόνο αποδέχτηκε τα νέα αλλά άρχισε να ενθουσιάζεται και μετά την γέννηση της μικρής τους Peggie, το ζευγάρι νιώθει πιο ευτυχισμένο από ποτέ!

 «Η φροντίδα ενός νεογέννητου μοιάζει οικείο και νέο ταυτόχρονα. Τα βασικά είναι ίδια αλλά έχουμε νέες ευκολίες λόγω της τεχνολογίας», λέει η  Rachel. «Πάντως, νιώθω σαν να γίνομαι μαμά για πρώτη φορά - εξάλλου, έχουν περάσει αιώνες από τότε!». 

Παρά το ηλικιακό χάσμα μεταξύ των αδερφών, η Peggie έχει προσαρμοστεί στην οικογένεια και είναι η αγαπημένη όλων, όπως λένε οι γονείς της. «Είναι η βασίλισσα του σπιτιού και τα παιδιά τη λατρεύουν», λέει ο μπαμπάς της ενώ η μαμά της συμπληρώνει πως είναι λίγο… κακομαθημένη!

Τέλος, η 47χρονη μητέρα θέλησε να περάσει ένα μήνυμα αισιοδοξίας στις γυναίκες που αποφασίζουν (ή απλά προκύπτει) να γίνουν μαμάδες μετά τα 40, τονίζοντας πως η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός και τίποτα παραπάνω!

Πηγή: thesun.co.uk

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v