«Θα κάνω ό,τι μπορώ για να είναι πάντα αγαπημένα τα παιδιά μου»

«Θα κάνω ό,τι μπορώ για να είναι πάντα αγαπημένα τα παιδιά μου»

«Η αδερφική σχέση είναι πολύτιμη σαν θησαυρός», λέει μια μαμά στο παρακάτω κείμενο, το οποίο αφιερώνει στα δυο παιδιά της. Μια σκέψη που κάνουμε όλοι οι γονείς, καθώς ελπίζουμε τα παιδιά μας να είναι πάντα αγαπημένα, να αλληλοβοηθιούνται και να αποτελούν στήριγμα το ένα για το άλλο όταν εμείς θα φύγουμε από τη ζωή.

«Στα παιδιά μου,

Υπάρχει κάτι ιδιαίτερο στον δεσμό μεταξύ αδερφού και αδερφής! Είναι μια από τις πιο μοναδικές, πολύπλοκες και όμορφες σχέσεις στον κόσμο και θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για είστε πάντα τόσο αγαπημένα όσο σήμερα. Ελπίζω να αγκαλιάζεστε σφιχτά όπως τώρα, να προσέχετε ο ένας τον άλλον και να αγαπιέστε βαθιά και ουσιαστικά. 

Μια αδερφή μαθαίνει στον αδερφό της να είναι συμπονετικός και στοργικός. Ένας αδερφός μαθαίνει στην αδερφή του πώς να υπερασπίζεται τον εαυτό της και να διασκεδάζει. Και οι δύο, διδάσκουν ο ένας τον άλλον μαθήματα για το αντίθετο φύλο, τον σεβασμό και την αληθινή φιλία. 

Ελπίζω να κρατήσετε για πάντα στην καρδιά και τις σκέψεις σας τα παιχνίδια και τα αστεία που κάνετε τώρα και να εμπνέεται ο ένας τον άλλον για νέα ενδιαφέροντα. Θα κάνω ό,τι μπορώ για να εξακολουθήσετε να είστε δεμένοι στα δύσκολα χρόνια της εφηβείας, όταν θα θέλετε κάποιον να σας συμβουλεύει, να σας καταλαβαίνει και να σας ακούει. 

Να είστε μαζί στα πρώτα σας ραντεβού, στις επιτυχίες και τις αποτυχίες σας και στις μεγάλες αλλαγές της ζωής σας. Να είστε μαζί όταν θα κάνετε ο καθένας την δική του οικογένεια και τα παιδιά σας να μεγαλώσουν μαζί σαν αδέρφια. Όσο περνάει από το χέρι μου, θα ενισχύσω τον δεσμό σας ώστε να είστε για μια ζωή οι καλύτεροι φίλοι καθώς η αδερφική φιλία, είναι πολύτιμη σαν θησαυρός!».

Πηγή: herviewfromhome.com

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v