«Η κόρη μου έχει το Σύνδρομο Αχτένιστων Μαλλιών και είναι τέλεια!»

«Η κόρη μου έχει το Σύνδρομο Αχτένιστων Μαλλιών και είναι τέλεια!»

Τα μαλλιά της 3χρονης κόρης της είναι σχεδόν λευκά, ατίθασα και μονίμως εκτός ελέγχου! Φυσικά δεν οφείλεται στο ότι δεν χτενίζεται, αλλά στο ότι πάσχει από το Σύνδρομο Αχτένιστων Μαλλιών. Παρά τα επικριτικά σχόλια που δέχεται κατά καιρούς για τα μαλλιά της κόρης της, εκείνη δεν πτοείται και τονίζει πως το κοριτσάκι είναι τέλειο ακριβώς όπως είναι!

Όταν γεννήθηκε η Rosie, είχε ένα απαλό και λευκό χνουδάκι στο κεφαλάκι της», εξηγεί η μητέρα της. «Μεγαλώνοντας, τα μαλλιά της μάκρυναν κι έγιναν ξηρά και ατίθασα! Δεν έμοιαζαν ούτε με τα δικά μου, ούτε με του μπαμπά της. Στην αρχή απορήσαμε, μέχρι που μάθαμε ότι έχει το Σύνδρομο Αχτένιστων Μαλλιών». 

 

Η 43χρονη μητέρα τριών παιδιών, δεν έχει πολλές επιλογές με τα μαλλιά της Rosie. Μερικές φορές της τα δένει σε χαλαρή αλογοουρά ή κοτσίδες, αλλά τα χτενίσματα δεν κρατάνε πολύ ώρα! Όταν βγαίνουν βόλτα μαμά και κόρη, το μικρό κοριτσάκι τραβάει πάνω της τα βλέμματα και αρκετοί σταματούν για να σχολιάσουν τα υπέροχα μαλλιά της. 

 

Ωστόσο, δεν είναι λίγοι εκείνοι που σταματούν για να επικρίνουν την μαμά της Rosie, λέγοντάς της ότι θα έπρεπε να χτενίζει την κόρη της, χωρίς φυσικά να γνωρίζουν τι πραγματικά συμβαίνει. Σε όλους αυτούς, η περήφανη μαμά απαντά πως πρέπει να κοιτάζουν τη δουλειά τους και πως το κοριτσάκι της είναι τέλειο έτσι ακριβώς όπως είναι! Εμείς, πάντως, συμφωνούμε με τη Rosie και τη μαμά της…  

Πηγή: mirror.co.uk

v