Αληθινή ηρωίδα βούτηξε σε ποτάμι και έσωσε μωράκι από βέβαιο πνιγμό!

Αληθινή ηρωίδα βούτηξε σε ποτάμι και έσωσε μωράκι από βέβαιο πνιγμό!

Όταν ένα παιδικό καρότσι έπεσε στο κανάλι Grand Union του Leicester, η Lisa Peck δεν δίστασε να πηδήξει στο νερό προκειμένου να σώσει τη ζωή του μωρού που κινδύνευε. Η  πράξη της χαρακτηρίστηκε ηρωική και η μητέρα του παιδιού θα της είναι για πάντα ευγνώμων.

Η Lisa Peck και ο σύζυγός της έκαναν βόλτα με τα σκυλιά τους κοντά στο κανάλι, όταν έπιασαν συζήτηση με μια μητέρα και τη δίχρονη κόρη της που ήθελε να χαϊδέψει τα κατοικία.

Κάποια στιγμή το κοριτσάκι ξέφυγε από τη μαμά του και εκείνη στην προσπάθειά της να το πιάσει άφησε το παιδικό καρότσι που είχε δίπλα της. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα το καρότσι να κυλήσει και να πέσει μέσα στο κανάλι. Έντρομη η μητέρα άρχισε να φωνάζει «το μωρό μου, βοήθεια!»

Χωρίς δεύτερη σκέψη η Lisa βούτηξε στο νερό για να πιάσει το παιδί και μαζί με τη βοήθεια του συζύγου της και της μητέρας ανέσυραν το καρότσι στην επιφάνεια. Το μωρό ήταν κάτωχρο μετά τη διάσωσή του, όμως ήταν ζωντανό.

«Ήταν ένα φρικτό ατύχημα που θα μπορούσε να συμβεί στον καθένα. Ευτυχώς, το μωράκι είναι καλά στην υγεία του», δήλωσε η ηρωίδα.

Πηγή: bbc.com

v