Μαμάδες δωρίζουν μητρικό γάλα σε μωράκια που έχουν ανάγκη!

Μαμάδες δωρίζουν μητρικό γάλα σε μωράκια που έχουν ανάγκη!

Με αφορμή την έλλειψη βρεφικού γάλακτος στα καταστήματα στην Αμερική, πολλές μητέρες αποφάσισαν να δωρίσουν το μητρικό τους γάλα σε μαμάδες και μωράκια που το έχουν ανάγκη.

Σε μια τοπική τράπεζα γάλακτος, 100 ml μητρικού γάλακτος μπορούν να κοστίσουν σε μια μαμά 12 δολάρια. Πράγμα που σημαίνει ότι όταν ένα παιδί είναι 6 μηνών και πίνει 720 ml την ημέρα, μια οικογένεια μπορεί να ξοδεύει 72 δολάρια την ημέρα μόνο για γάλα- κάτι που πολλές μαμάδες δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά. 

Έχοντας αυτό στο μυαλό τους πολλές μαμάδες, όπως η Heather Mason, αποφάσισαν να βοηθήσουν έμπρακτα όσες έχουν ανάγκη. Μέσα από συγκεκριμένες σελίδες στο Facebook έρχονται σε επαφή με γυναίκες που είτε δεν μπορούν να θηλάσουν είτε δεν παράγουν αρκετό γάλα και τους δίνουν το δικό τους γάλα.

«Ήμουν πολύ τυχερή γιατί είχα πολύ γάλα. Η κατάψυξή μου ήταν γεμάτη σακουλάκια με μητρικό γάλα που δεν μπορούσα να χρησιμοποιήσω. Ήθελα πολύ να βοηθήσω μια μαμά και ένα μωράκι που έχουν ανάγκη», είπε η Μason, η οποία δώρισε μητρικό γάλα σε πολλές μητέρες.

Πηγή: wlbt.com

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v