2χρονη το έσκασε από το σπίτι τα μεσάνυχτα - τριγυρνούσε ολομόναχη στο δρόμο

2χρονη το έσκασε από το σπίτι τα μεσάνυχτα - τριγυρνούσε ολομόναχη στο δρόμο

Όταν οι γονείς κοιμόμαστε ήσυχοι το βράδυ πως τα παιδιά μας είναι ασφαλή στο κρεβατάκι τους, δεν υποψιαζόμαστε πως εκείνα θα σηκωθούν μέσα στη νύχτα και θα ανοίξουν την πόρτα να φύγουν, όπως συνέβη με ένα μικρό κοριτσάκι στην Κρήτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, στις 12:05 τα μεσάνυχτα του περασμένου Σαββάτου το παιδί, μόλις δύο ετών, το έσκασε από το σπίτι του και άρχισε να περιφέρεται στους δρόμους στο Σαραντάρι Χερσονήσου.

H συγκεκριμένη περιοχή, αν και πανέμορφη, είναι γεμάτη από απότομα βράχια που οδηγούν στις ερημικές παραλίες της περιοχής και άρα πολύ επικίνδυνη για ένα νήπιο που περπατούσε ολομόναχο μέσα στο σκοτάδι. 

Οι γονείς νόμιζαν πως η κόρη τους κοιμάται στο κρεβάτι της και όταν αντιλήφθηκαν ότι το λείπει από το σπίτι, ανησύχησαν και βγήκαν να το ψάξουν ενώ ειδοποίησαν και την αστυνομία.

Ευτυχώς για όλους, περίοικοι αντιλήφθηκαν την παρουσία του παιδιού στο δρόμο και – μη γνωρίζοντας την ταυτότητά του – το οδήγησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου από όπου οι αστυνομικοί ενημέρωσαν τους γονείς και τους παρέδωσαν με ασφάλεια πίσω το μικρό τους κοριτσάκι.

Πηγή: cretapost.gr

v