Μαμά 5 παιδιών έγινε παρένθετη: «θέλω να δω κι άλλες οικογένειες ευτυχισμένες»

Μαμά 5 παιδιών έγινε παρένθετη: «θέλω να δω κι άλλες οικογένειες ευτυχισμένες»

Η Iris Monroe από τις ΗΠΑ είναι μια μαμά πέντε παιδιών που αποφάσισε να χαρίσει το δώρο της μητρότητας σε ένα ζευγάρι που παλεύει με την υπογονιμότητα. Πριν από λίγο καιρό έγινε παρένθετη μητέρα και σήμερα, έγκυος σε διδυμάκια, εξηγεί πως της δίνει χαρά να κάνει ευτυχισμένες άλλες οικογένειες.

Η Iris δημοσιοποίησε την ιστορία της στο TikTok, εξηγώντας πώς είναι να είσαι παρένθετη μητέρα και απάντησε σε διάφορες ερωτήσεις ακολούθων της. 

Αρκετοί την ρώτησαν αν νιώθει δεμένη με τα διδυμάκια που έχει στην κοιλιά της ή αν έχει γνωρίσει τους βιολογικούς γονείς των μωρών, με την Iris να απαντά και στα δύο αρνητικά. Ανέφερε πως δεν αφήνει τον εαυτό της να δεθεί με τα έμβρυα καθώς αντιλαμβάνεται πως δεν είναι δικά της, ενώ τόνισε πως δεν έχει γνωρίσει τους γονείς τους. 

Μια άλλη (εύλογη) απορία που είχαν όσοι διάβασαν την ανάρτησή της, είναι αν τα πέντε παιδιά της έχουν καταλάβει πως τα μωρά που θα γεννηθούν δεν είναι αδέρφια τους και δεν θα μεγαλώσουν μαζί τους, με την Ιris να επιβεβαιώνει ότι τα παιδιά της γνωρίζουν όλη την αλήθεια και έχουν κατανοήσει την κατάσταση.

Το βίντεο της Iris έχει προβληθεί πάνω από ένα εκατομμύριο φορές και πολλοί θεατές σχολίασαν πώς αυτό που κάνει είναι υπέροχο. «Είναι τόσο καταπληκτικό να κάνεις τα όνειρα άλλων ανθρώπων πραγματικότητα» έγραψε κάποιος, ενώ μια γυναίκα είπε: «Η εγκυμοσύνη ήταν ένας εφιάλτης για μένα… Αυτό που κάνεις είναι ανιδιοτελές και όμορφο!».

Πηγή: thesun.co.uk

v