Ιωαννίδης: «όταν πήρα για πρώτη φορά τον γιο μου αγκαλιά, ένιωσα ολοκληρωμένος»

Ιωαννίδης: «όταν πήρα για πρώτη φορά τον γιο μου αγκαλιά, ένιωσα ολοκληρωμένος»

Ο Πάνος Ιωαννίδης, ένας από τους αγαπημένους Master Chef της Ελλάδας, μίλησε για πρώτη φορά σε γνωστή εκπομπή για την διακαή επιθυμία του να γίνει μπαμπάς, την γέννηση του γιου του αλλά και την ευτυχία που ένιωσε όταν πήρε για πρώτη φορά αγκαλιά το μωρό του.

Μιλώντας στην εκπομπή «Breakfast@Star», ο διάσημος σεφ αποκάλυψε μεταξύ άλλων πώς βιώνει την πατρότητα, αλλά και γιατί κράτησε κρυφή την εγκυμοσύνη της συντρόφου του τονίζοντας ότι θέλει να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Είναι ένα ιδιαίτερο συναίσθημα που νομίζω πως αν δε γίνεις μπαμπάς δεν το καταλαβαίνεις. Μου το είχαν εξηγήσει στο παρελθόν αλλά πρέπει να το νιώσεις, είναι από αυτά που δε μπορείς να το περιγράψεις τόσο εύκολα. Όταν το πήρα για πρώτη φορά στην αγκαλιά μου ένιωσα υπέροχα, ένιωσα ολοκληρωμένος. Είναι μια χαρά η μανούλα, σούπερ. Πήγαν όλα τέλεια.

Την προσωπική μου ζωή θέλω να την κρατάω έξω από τη δουλειά και τα κοινά. Είναι προσωπική. Τα επαγγελματικά μου ευχαρίστως να τα ξέρει όλος ο κόσμος. Τα προσωπικά μου έχω επιλέξει συνειδητά από την αρχή της παρουσίας μου στην τηλεόραση να μην τα βγάζω. Μάλλον αν θέλεις γίνεται.

Την ώρα του τοκετού δεν ήμουν μέσα. Το φύλο του μωρού το ξέραμε, στους πολύ κοντινούς μας τα είχαμε πει όλα», ανέφερε και αποκάλυψε ότι σκέφτονται με τη σύντροφό του να ονομάσουν το παιδάκι τους Κωνσταντίνο.

Πηγή: thetoc.gr

v