Γέμισε με ψεύτικα τατουάζ το σώμα του μωρού της επειδή… της αρέσουν!

Γέμισε με ψεύτικα τατουάζ το σώμα του μωρού της επειδή… της αρέσουν!

Η Shamekia Morris, μαμά ενός μικρού αγοριού, έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καθώς γέμισε με ψεύτικα τατουάζ το σώμα του μόλις ενός έτους γιου της.

Η Shamekia, σχεδιάστρια μόδας από τη Φλόριντα στις ΗΠΑ και λάτρης των τατουάζ, δέχεται τα πυρά χιλιάδων ανθρώπων στο διαδίκτυο κάθε φορά που ανεβάζει φωτογραφίες του μικρού Treylin.

Πολλοί, μάλιστα, την αποκαλούν «κακή μαμά» επειδή το σώμα του γιου της είναι καλυμμένο με ψεύτικα τατουάζ - μια συνήθεια που ξεκίνησε όταν ο μικρός ήταν έξι μηνών. 

«Δέχομαι πολλές αντιδράσεις, οι άνθρωποι λένε ότι μεγαλώνω τον γιο μου ως "γκάνγκστερ", "κακοποιό", δεν έχουν συνηθίσει να βλέπουν ένα μωρό με τατουάζ», δήλωσε η ίδια στο Truly κατά τη διάρκεια πρόσφατης συνέντευξης της.

Οι διαδικτυακές αντιδράσεις ξεκίνησαν πριν καν γεννηθεί ο Treylin, όταν έκανε μια φωτογράφηση σε ένα εργαστήριο τατουάζ, στην οποία έδειχνε τα δικά της σχέδια με μελάνι. «Όταν ήμουν οκτώ μηνών έγκυος έκανα μια φωτογράφιση με τα αδέρφια μου σε ένα κατάστημα τατουάζ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Με εκφόβιζαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Όλα τα σχόλια ήταν αρνητικά, οι άνθρωποι έλεγαν ότι το μωρό μου θα πάθει ζημιά στο δέρμα. Ήταν τρελό».


Όταν άρχισε να βάζει τα ψεύτικα τατουάζ στον μικρό της γιο, τα σχόλια έγιναν ακόμα πιο επικριτικά φτάνοντας στο σημείο να της λένε πως ο γιος της μεγαλώνοντας θα βρεθεί στη φυλακή ή σκοτωμένος. 

«Οι αντιδράσεις ήταν τρομερές. Με πληγώνει γιατί ξέρω ότι δεν είμαι κακή μαμά και με αποκαλούν με όλα τα είδη των χαρακτηρισμών. Είναι τρελό. Για τους ανθρώπους που με κρίνουν, δεν με νοιάζει γιατί αυτός είναι ένας τρόπος ζωής που απολαμβάνουμε», συνέχισε.

Παρ' όλα τα αρνητικά σχόλια, η Shamekia είναι σίγουρη ότι είναι καλή μαμά για τον Treylin και δεν σκοπεύει να σταματήσει σύντομα τα προσωρινά τατουάζ. «Η γνώμη μου για το να είσαι καλή μαμά είναι να είσαι ο υποστηρικτής τους, να είσαι το άτομο που θα τους βοηθήσει, να είσαι ο καλύτερος φίλος τους», συμπλήρωσε.

Πηγή: cafemom.com

v