Παραλίγο να σκοτώσει το εγγονάκι της της επειδή δεν πίστευε πως έχει αλλεργία στα φιστίκια

Παραλίγο να σκοτώσει το εγγονάκι της της επειδή δεν πίστευε πως έχει αλλεργία στα φιστίκια

Όποιος έχει παιδί με αλλεργίες, ξέρει πως πρόκειται για μια πολύ σοβαρή υπόθεση και χρειάζεται μεγάλη προσοχή. Ένα αθώο κέρασμα ή μια απροσεξία, μπορεί να στοιχίσει ακόμα και τη ζωή του παιδιού. Γι’ αυτό και όταν αφήνουμε τα παιδιά μας στο σχολείο ή με τη γιαγιά και τον παππού, δίνουμε σαφείς οδηγίες που πρέπει να ακολουθούνται κατά γράμμα.

Είναι φυσικό, λοιπόν, που η παρακάτω μαμά εξοργίστηκε όταν η πεθερά της δεν ακολούθησε τις οδηγίες της και έβαλε το παιδί της σε μεγάλο κίνδυνο. 

«Η κόρη μου είναι αλλεργική στα φιστίκια και τα αυγά, αλλά η πεθερά μου δεν ήθελε να το καταλάβει», έγραψε στο Reddit, τονίζοντας πως η γιαγιά του μικρού κοριτσιού νόμιζε πως το παιδί δεν έχει καμία αλλεργία και πως πρόκειται για υπερβολές της μαμάς της.

«Γενικά δεν αφήνω το μωρό μου με την πεθερά μου επειδή δεν ακολουθεί τις οδηγίες μας. Ένα μεσημέρι, όμως, έπεσα να κοιμηθώ γιατί είχα έντονο πονοκέφαλο και την άφησα υπό την προστασία της. Είκοσι λεπτά αργότερα ξύπνησα από τα ουρλιαχτά της πεθεράς μου η οποία φώναζε πως κάτι δεν πάει καλά με το μωρό», συνέχισε η μαμά. 

«Η κόρη μου είχε αρχίσει να πρήζεται και δεν μπορούσε να αναπνεύσει. Κάλεσα αμέσως το 166 το οποίο, ευτυχώς, έφτασε γρήγορα. Οι άνθρωποι του ΕΚΑΒ έκαναν ό,τι περνούσε από το χέρι τους για να βοηθήσουν το μωρό μας να αναπνεύσει καθώς το μετέφεραν στο νοσοκομείο.

«Στο μεταξύ, η πεθερά μου μου εξομολογήθηκε πως του έδωσε ένα μπισκότο με φυστικοβούτυρο, το οποίο το είχε φτιάξει μόνη της για να μας αποδείξει ότι το παιδί δεν έχει αλλεργίες. Άθελά της, παραλίγο να την σκοτώσει!», έγραψε απελπισμένη η μαμά. 

Στη συνέχεια, αποκαλύφθηκε πως δεν ήταν η πρώτη φορά που η πεθερά της προσπάθησε να δώσει φυστικοβούτυρο στο κοριτσάκι και οι γονείς της αναγκάστηκαν να της κάνουν περιοριστικά μέτρα για να προστατέψουν το παιδί τους. Η γιαγιά, όμως,  τα παραβιάζει μην μπορώντας να δεχτεί πως δεν θα πλησιάζει την εγγονούλα της. 

«Δεν ξέρω αν θα μπορέσω να της εμπιστευτώ ξανά το παιδί μου» έγραψε η γυναίκα, με αρκετούς να παίρνουν το μέρος της και άλλους να τη θεωρούν υπερβολική. 

Πηγή: mirror.com

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v