Παντρεύτηκαν μετά από 60 χρόνια σχέσης και 5 παιδιά: «δεν είχαμε χρόνο για γάμους»

Παντρεύτηκαν μετά από 60 χρόνια σχέσης και 5 παιδιά: «δεν είχαμε χρόνο για γάμους»

Ο Alex και η Jane Hamilton γνωρίστηκαν για πρώτη φορά στο Μπέρμιγχαμ το 1956, όταν και οι δύο είχαν άλλους συντρόφους. Ερωτεύτηκαν ωστόσο κεραυνοβόλα και δεν μπορούσαν να μείνουν μακριά ο ένας από τον άλλον. Έτσι, αποφάσισαν να ξεκινήσουν μια νέα ζωή μαζί στην πόλη καταγωγής του Alex, το Εδιμβούργο. Από τότε πέρασαν 60 χρόνια!

Είναι γονείς πέντε παιδιών και έχουν 11 εγγόνια, όμως αποφάσισαν να «επισημοποιήσουν» την σχέση τους και να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου πολύ πρόσφατα. Στο ευτυχές γεγονός παρευρέθηκαν τα παιδιά τους, αλλά και όλα τα εγγόνια τους. Μάλιστα το ζευγάρι πάντρεψε ο ένας γιος και η μεγαλύτερη εγγονή!



Το ζευγάρι είχε κατά καιρούς συζητήσει να παντρευτεί όλα αυτά τα χρόνια, αλλά δεν έβρισκαν τον χρόνο καθώς ήταν και οι δύο πολυάσχολοι!



«Δεν είχαμε παντρευτεί μέχρι τώρα. Δεν προλαβαίναμε. Πριν από λίγες εβδομάδες, ο Alex καθόταν στην άκρη του κρεβατιού και είπε ''νομίζω ότι πρέπει να παντρευτούμε'' και αυτό ήταν όλο. Έχουμε μια υπέροχη σχέση. Φυσικά και υπάρχουν σκαμπανεβάσματα όπως γίνεται συνήθως, αλλά αγαπιόμαστε. Αυτό που θέλουμε τώρα είναι να αξιοποιήσουμε στο έπακρο τον χρόνο που μας έχει απομείνει», είπε η Jane.

Πηγή: bbc.com

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v