Μοιραράκη: «Μεγάλωσα τον γιο του πρώην μου, μάνα δεν είναι μόνο αυτή που γεννά»

Μοιραράκη: «Μεγάλωσα τον γιο του πρώην μου, μάνα δεν είναι μόνο αυτή που γεννά»

Στον ΑΝΤ1 και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου εμφανίστηκε το βράδυ της Τετάρτης η Δέσποινα Μοιραράκη μιλώντας, μεταξύ άλλων, για την οικογένειά της και τα παιδιά της.

Αφού αναφέρθηκε στα νεανικά της χρόνια και το ξεκίνημά της, όταν για πρώτη φορά αντίκρισε αντίκες στο Γιουσουρούμ, αλλά και τους πλειστηριασμούς που έκανε στο Μοναστηράκι με το σφυράκι της μητέρας της, η Δέσποινα Μοιραράκη μίλησε για τα παιδιά της.

«Έγινα πολύ μικρή μαμά και το πρώτο μου παιδί, τον Γιώργο, τον απέκτησα το 1979 και τον Τάσο μου το 1986. Είμαι μητέρα δύο βιολογικών παιδιών από τον πρώτο μου σύζυγο. Ο πρώτος μου σύζυγος είχε ένα παιδάκι από προηγούμενο γάμο και χώρισα για να παντρευτούμε, τον Γιάννη Μοιραράκη. Είναι μέχρι σήμερα μαζί μου κι έχω μεγαλώσει τρία πανέμορφα αγόρια, τρία καταπληκτικά παιδιά. Τα μεγάλωσα μόνη μου και μετά χώρισα με τον σύζυγο» είπε η Δέσποινα Μοιραράκη και συμπλήρωσε:

«Το παιδί του πρώτου μου άντρα το έχω εγώ κι είναι μέχρι σήμερα μαζί μου. Μα έχω πει επανειλημμένως μητέρα δεν είναι μόνο αυτή που γεννά ένα παιδί. Επειδή έχασα τον μπαμπά μου 6 ετών κοριτσάκι και είμαι πολύ συναισθηματική, έδωσα πολλή αγάπη στον Γιάννη και τρυφερότητα, είμαι πολύ δοτικός άνθρωπος. Μέχρι τώρα είμαστε μαζί με το παιδί, τον πάντρεψα».

Πηγή: newsbomb.gr

v