7 μηνών έγκυος εξαφανίζει τη... φουσκωμένη της κοιλιά μέσα σε δευτερόλεπτα!

7 μηνών έγκυος εξαφανίζει τη... φουσκωμένη της κοιλιά μέσα σε δευτερόλεπτα!

Η 20χρονη Chloe Elizabeth Rose που περιμένει να γίνει μανούλα για δεύτερη φορά, καταγράφει το ταξίδι της εγκυμοσύνης της και μιλάει για τη μητρότητα στο κανάλι της στο Τik Tok. Καθώς είναι ιδιαίτερα αγαπητή στο κοινό της, οι ακόλουθοί της αυξάνονται συνεχώς. Κανείς δεν περίμενε ωστόσο, ότι ένα συγκεκριμένο βίντεο θα απογείωνε τη φήμη της!

 Η Chloe είναι 7 μηνών έγκυος και περιμένει να γεννήσει τον Ιούλιο. Όπως είναι αναμενόμενο, λοιπόν, η κοιλίτσα της εκτός από χαριτωμένη είναι και πολύ φουσκωμένη. Παρόλα αυτά σ’ ένα βιντεάκι της, το οποίο έγινε αμέσως viral, έδειξε πώς μπορεί να… «ξεφουσκώσει» την κοιλιά της, αφήνοντας άφωνους τους χρήστες του Τik Tok.

@chloelizabethrosee

I was never actually pregnant just sticking it out ✌️

♬ som original - WinningNHLBettor

Στο σύντομο κλιπ, η Chloe φοράει ένα μαύρο μπουστάκι όπου αφήνει ακάλυπτη την κοιλιά της. Στη συνέχεια, προσποιείται πως αφαιρεί μια βαλβίδα από τον αφαλό της, έχοντας ως μουσική υπόκρουση τον αέρα που ακούγεται όταν ξεφουσκώνει κάτι. Τότε, με έναν μαγικό τρόπο η φουσκωμένη της κοιλίτσα εξαφανίζεται!

Ο κόσμος έμεινε άναυδος από το παράξενο βίντεο και πολλοί σχολίασαν για να εκφράσουν τη σύγχυσή τους. Αυτό έκανε την 20χρονη να φτιάξει ένα ακόμη βίντεο, στο οποίο εξήγησε πώς ακριβώς είχε καταφέρει να κάνει το κόλπο.

«Η κοιλιακή αναπνοή συνιστάται για την ενδυνάμωση του πυρήνα και του πυελικού σας εδάφους κατά την εγκυμοσύνη. ΔΕΝ βλάπτει το μωρό με κανέναν τρόπο», είπε και σημείωσε ότι σύσφιξε συγκεκριμένους μυς της κοιλιάς.

Πηγή: thesun.co.uk

v