Απέκτησαν πανομοιότυπα 3δυμα με φυσικό τρόπο - συμβαίνει 1 στα 200.000.000

Απέκτησαν πανομοιότυπα 3δυμα με φυσικό τρόπο - συμβαίνει 1 στα 200.000.000

Ένα ζευγάρι έπαθε το σοκ της ζωής του, όταν ο γιατρός τούς αποκάλυψε ότι θα γίνουν γονείς ούτε ενός ούτε δύο, αλλά τριών μωρών! Οι πιθανότητες να γεννήσει μια γυναίκα πανομοιότυπα τρίδυμα είναι εξαιρετικά σπάνια - μία προς 200.000.000 για να ακριβολογούμε! Παρόλα αυτά, η 28χρονη Zahra Amirabadi έφερε στον κόσμο τις κορούλες της τον Δεκέμβρη του 2021 και μοιάζουν και οι τρεις σαν... τρεις σταγόνες νερό!

Η Zahra και ο αρραβωνιαστικός της Ashraf Reid ανακάλυψαν το ευχάριστο νέο στον υπέρηχο των 12 εβδομάδων. Παρόλο που υπάρχουν δίδυμοι και στις οικογένειες, το ζευγάρι δεν περίμενε με τίποτα ότι θα έκανε τρίδυμα και μάλιστα, πανομοιότυπα!

«Όταν ο γυναικολόγος μας είπε ότι είμαι έγκυος σε τρίδυμα, πάθαμε σοκ! Δεν μπορούσαμε να το πιστέψουμε!», δήλωσε η Zahra και συνέχισε λέγοντας «Στην αρχή μας έπιασε νευρικό γέλιο και μετά μας έπιασαν τα κλάματα από τη συγκίνηση».

Οι τρίδυμες Roya, Adina και Sefia είναι τώρα πέντε μηνών και είναι ολόιδιες.

Η Zahra αποκάλυψε ότι ήταν συνεχώς κουρασμένη κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, κοιμόταν δύο φορές την ημέρα καθ' όλη τη διάρκεια και μάλιστα, είπε ότι η κοιλιά της ήταν τόσο μεγάλη που με το ζόρι μπορούσε να περπατήσει.
 
Αναπολώντας την ημέρα του τοκετού είπε ότι ήταν καλύτερη μέρα της ζωής της. «Θυμάμαι ότι άκουσα το πρώτο κλάμα του πρώτου μωρού και άρχισα να κλαίω με λυγμούς, μετά έκανα το ίδιο πράγμα ξανά και ξανά, ήταν απλά υπέροχο. Ήταν και οι τρεις τους υγιείς και τις πήρα αμέσως αγκαλιά. Ήταν τέλειο. Όλα πήγαν καλά... Μόνο η Sefia γεννήθηκε αρκετά μικρή, οπότε χρειάστηκε να μεταφερθεί στη μονάδα νεογνών, αλλά ήταν μια χαρά».
 
Πηγή: mirror.co.uk

v