40χρονη μαμά περιμένει το 12ο παιδί της και το 1ο της εγγόνι ταυτόχρονα!

40χρονη μαμά περιμένει το 12ο παιδί της και το 1ο της εγγόνι ταυτόχρονα!

Η Carly είναι 40 χρονών και περιμένει ταυτόχρονα το 12ο παιδί της και το πρώτο της εγγόνι. Έκανε την πρωτότοκη κόρη της στα 18, και μιλά για με τα καλύτερα λόγια για εκείνη.

«Η Kelsey είναι ευγενική, γενναιόδωρη, ειλικρινής και ετοιμόλογη σαν τον μπαμπά της», ανέφερε όλο καμάρι. «Αυτή την περίοδο ζει και δουλεύει στη Γερμανία μαζί με τον άντρα της και είναι έγκυος στο πρώτο μου εγγόνι». 

Λίγο μετά τα νέα για την εγκυμοσύνη της 22χρονης Kelsey, η Carly έμεινε έγκυος στο 12ο παιδί της, έπειτα από μια αποβολή. Είναι η πρώτη φορά που το ζευγάρι θα αποκτήσει μωρό στα 40 τους, έπειτα από 11 παιδιά ηλικίας 22, 20, 17, 15, 13, 11, 9, 7, 6, 4 και 1 αντίστοιχα. 

«Νιώθω ευγνωμοσύνη που την ημέρα των 40ων γενεθλίων μου ξύπνησα με τα δύο μικρότερα παιδιά μου να χοροπηδάνε στο κρεβάτι μας. Παρόλα αυτά, θέλαμε ακόμα ένα μωράκι και το τολμήσαμε και τώρα περιμένουμε ένα αγοράκι», λέει η ευτυχισμένη μαμά. 

«Κάθε μέρα που περνάει είναι ένα δώρο. Κάθε χρόνος μου φέρνει περισσότερη σοφία, νέες εμπειρίες και καλούς φίλους. Είναι χαρά να μεγαλώνεις, ειδικά όταν έχεις γύρω σου τόσους ανθρώπους να αγαπάς και να σε αγαπάνε».

Πηγη: thesun.co.uk

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v