Πούλησαν ό,τι είχαν και δεν είχαν και γυρίζουν τον κόσμο με τους γιους τους!

Πούλησαν ό,τι είχαν και δεν είχαν και γυρίζουν τον κόσμο με τους γιους τους!

Σας παρουσιάζουμε την οικογένεια Tyson που συστήνεται ως μια… συνηθισμένη ταξιδιωτική οικογένεια! Ωστόσο, δεν πρόκειται για συνηθισμένη οικογένεια!

Το πάθος του ζευγαριού για τα ταξίδια τους οδήγησε το 2015 να πουλήσουν ό,τι έχουν και δεν έχουν και να γυρίσουν τον κόσμο. Ένα όνειρο από ακολουθούν πιστά, ακόμα και μετά τον ερχομό των δύο γιων τους. Μάλιστα, ο μεγάλος τους γιος που κοντεύει τα 4, έχει ήδη επισκεφθεί 16 χώρες. 

Ας δούμε, όμως, τι έχουν να μας πουν: 

«Το πάθος μας για τα ταξίδια ξεκίνησε το 2015 όταν αποφασίσαμε να πουλήσουμε το σπίτι και τα υπάρχοντά μας για να πραγματοποιήσουμε τα όνειρά μας να είμαστε ταξιδιώτες πλήρους απασχόλησης. Όλοι νόμιζαν ότι ήμασταν τρελοί, αλλά ξέραμε ότι αυτή ήταν η σωστή απόφαση για εμάς. Τα επόμενα 3 χρόνια, ταξιδέψαμε σε 4 ηπείρους και εξερευνήσαμε περισσότερες από 25 χώρες.

Το 2018 προσθέσαμε ένα νέο μέλος στην ταξιδιωτική μας οικογένεια - ο μεγάλος μας γιος, Roman. Γνωρίζαμε ότι το ταξίδι με ένα μωρό θα άλλαζε το τρόπο που ταξιδεύαμε μέχρι τότε, αλλά ήμασταν έτοιμοι για την πρόκληση. Ο Roman ξεκίνησε την πρώτη του ταξιδιωτική περιπέτεια σε ηλικία μόλις 10 εβδομάδων και τώρα έχει πάει σε 16 προορισμούς.

Στη συνέχεια, τον Νοέμβριο του 2021, προσθέσαμε ακόμα ένα μέλος στην ταξιδιωτική μας οικογένεια: τον μικρό μας γιο, τον Lennon. Έκανε την πρώτη του αεροπορική κράτηση σε ηλικία μόλις 5 ημερών και ανυπομονούμε να μοιραστούμε μαζί του τα επόμενα ταξίδια μας.

Θέλοντας να έχουμε κάποια ισορροπία και σταθερότητα για την οικογένειά μας, χωρίς όμως να εγκαταλείψουμε το πάθος μας για ταξίδια, αγοράσαμε ένα μικρό σπίτι στην εξοχή όπου μένουμε όταν δεν ταξιδεύουμε». 

Πηγή: tysontrails.com

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v