Νόμιζε ότι ήταν άρρωστη και πήγε στα επείγοντα, αλλά τελικά ήταν... ετοιμόγεννη!

Νόμιζε ότι ήταν άρρωστη και πήγε στα επείγοντα, αλλά τελικά ήταν... ετοιμόγεννη!

Η κρυπτική εγκυμοσύνη, δηλαδή η εγκυμοσύνη που δεν γίνεται αντιληπτή από την έγκυο μέχρι να προχωρήσει αρκετά ή ακόμη και μέχρι να ολοκληρωθεί, είναι ένα αξιοπερίεργο φαινόμενο που μπορεί να μη συμβαίνει συχνά... αλλά συμβαίνει.

Τον τελευταίο καιρό, ειδικά στο Tik Tok, πολλές μαμάδες μοιράζονται την δική τους ιστορία για το πώς απέκτησαν το μωράκι τους στα ξαφνικά, ενώ δεν είχαν ιδέα ότι ήταν έγκυες. Μία από αυτές είναι και η Jo Bennett, η οποία μέσα από ένα βιντεάκι αποκάλυψε τι συνέβη.

@jobennett407

Surprise surprise 😱 - Life really does have some funny ways of making all your dreams come true! He is the miracle baby we never knew we needed 💙

♬ Music For a Sushi Restaurant - Harry Styles

Η Jo πήγε στα επείγοντα καθώς δεν ένιωθε καθόλου καλά. Στην αρχή νόμιζε ότι θα της ερχόταν περίοδος, όμως, οι κράμπες και οι έντονοι πόνοι στην κοιλιά ήταν τόσο έντονοι που νόμιζε ότι ήταν κάτι πολύ πιο σοβαρό.

Αυτό που δεν περίμενε με τίποτα να ακούσει όμως ήταν ότι ήταν... ετοιμόγεννη! «Δεν έχεις τίποτα! Απλώς γεννάς!» της είπε ο γιατρός και λίγες ώρες αργότερα, έφερε το μωράκι της στον κόσμο.

Στο βιντεάκι της μάλιστα φαίνεται το αξιολάτρευτο νεογέννητο αλλά και ο σύζυγός της, ο οποίος λάμπει από ευτυχία! «Η ζωή μπορεί να κάνει το όνειρό σου πραγματικότητα με τους πιο περίεργους τρόπους. Αυτό το μωράκι είναι το θαυματάκι μας και μας γέμισε χαρά», είπε η μαμά.

Οι χρήστες του Tik Tok ενθουσιάστηκαν με την ιστορία της και έσπευσαν να σχολιάσουν θετικά το βίντεο, ενώ αρκετές μαμάδες δήλωσαν...παθούσες και μοιράστηκαν τη δική τους εμπειρία με την κρυπτική εγκυμοσύνη. Μάλιστα, μία έγραψε: «Η δεύτερη κόρη μου γεννήθηκε στα πρώτα γενέθλια της 1ης κόρης μου... ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΙΔΕΑ!».

Πηγή: thesun.co.uk

v