7χρονη βρήκε τραγικό θάνατο - πήδηξε από αυτοκίνητο εν κινήσει

7χρονη βρήκε τραγικό θάνατο - πήδηξε από αυτοκίνητο εν κινήσει

Ο Kim Roser και η οικογένειά του ήταν έτοιμοι να ξεκινήσουν τις διακοπές τους όπως κάθε χρόνο όταν η 7χρονη κόρη του, Kahleesi, βρήκε τραγικό θάνατο.

Όταν η οικογένεια έφτασε στο σημείο που κάνουν κάθε χρόνο ελεύθερο κάμπινγκ, η Kahleesi ήθελε να είναι η πρώτη που θα κατέβαινε από το αυτοκίνητο για να δώσει  το σύνθημα πως οι καλοκαιρινές διακοπές ξεκινούν. 

Ανυπόμονη όπως ήταν, κατάφερε να πηδήξει από το παράθυρο του αυτοκινήτου που οδηγούσε ο μπαμπάς της πριν αυτό σταματήσει καθώς ήθελε να είναι πρώτη που θα έβγαινε από το όχημα.

Παρόλο που ο μπαμπάς της οδηγούσε με πολύ μικρή ταχύτητα, όταν το κοριτσάκι πήδηξε και προσγειώθηκε στο χώμα, το αυτοκίνητο πάτησε το κεφάλι του κοριτσιού με την πίσω ρόδα. 

Ο μπαμπάς που κατάλαβε αμέσως τί είχε συμβεί ακινητοποίησε το αυτοκίνητο και έτρεξε στην κόρη του την οποία είδε πεσμένη κάτω ενώ έβγαινε αίμα από τα αυτιά της. «Την πήρα αγκαλιά, την έβαλα στο αμάξι και οδήγησα όσο πιο γρήγορα μπορούσα για να ζητήσω βοήθεια. Το κινητό δεν είχε σήμα και ήμασταν μακριά από το κέντρο της πόλης».

Όταν το κοριτσάκι έφτασε στο κοντινότερο νοσοκομείο, ήταν ήδη νεκρό και οι φιλότιμες προσπάθειες των γιατρών να την επαναφέρουν έπεσαν στο κενό. 

«Μεγαλώνω τις κόρες μου μόνος μου. Είμαστε εκείνες κι εγώ. Περνάμε μαζί κάθε λεπτό της ημέρας, κάθε δευτερόλεπτο… Η Kahleesi με τη μεγάλη αδερφή της ήταν πολύ δεμένες. Προσπαθούμε μόνο να ξυπνήσουμε από αυτόν τον εφιάλτη», ανέφερε ο μπαμπάς του κοριτσιού και πρόσθεσε: 

«Δώρισα όλα τα όργανά της μικρής μας Kahleesi  για να σώσει τις ζωές άλλων παιδιών. Είμαι σίγουρος πως αυτό θα ήθελε να το κάνει. Πάντα μου έλεγε “μπαμπά, θέλω να σώζω τους ανθρώπους - αυτό θέλω να κάνω όταν μεγαλώσω”».

Πηγή: mirror.co.uk

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v