Δεν είχε ιδέα ότι ήταν έγκυος μέχρι που γέννησε ξαφνικά... στo μπάνιο!

Δεν είχε ιδέα ότι ήταν έγκυος μέχρι που γέννησε ξαφνικά... στo μπάνιο!

Η ζωή της 20χρονης φοιτήτριας Jess Davis άλλαξε από τη μια στιγμή στην άλλη, όταν γέννησε τον γιο της Freddie ξαφνικά στις 11 Ιουνίου. Μέχρι τότε, η νεαρή μητέρα δεν είχε ιδέα πώς ήταν έγκυος καθώς δεν είχε κανένα σύμπτωμα εγκυμοσύνης.

«Ήταν το μεγαλύτερο σοκ της ζωής μου! Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Ποτέ δεν είχα σταθερή περίοδο, οπότε δεν μπορούσα να καταλάβω ότι ήμουν έγκυος», εξήγησε η νέα μαμά.

Το πρωί της 11ης Ιουνίου, μία ημέρα πριν από τα 20ά γενέθλιά της- η Davis ξύπνησε με έντονο στην κοιλιά, ο οποίος χειροτέρευε καθώς περνούσαν οι ώρες. «Με το ζόρι περπατούσα και δεν μπορούσα ούτε στο κρεβάτι μου να ξαπλώσω. Εκείνο το βράδυ θα έκανα το πάρτι γενεθλίων μου, οπότε πήγα στο μπάνιο για να κάνω ένα ντους, αλλά κόντεψα να λιποθυμήσω από τον πόνο. Σκέφτηκα μήπως έπρεπε απλώς να πάω τουαλέτα… Σε καμία περίπτωση ωστόσο, δεν μου πέρασε απ’ το μυαλό ότι γεννούσα… μέχρι που γέννησα».

Αμέσως μετά την γέννα η Davis τηλεφώνησε στο αγόρι της και στην καλύτερή της φίλη, οι οποίοι νόμιζαν πώς τους έκανε πλάκα. Κατάλαβαν ότι δεν αστειευόταν, όμως, όταν τους έστειλε φωτογραφία του νεογέννητου μωρού. Τότε, κάλεσαν ασθενοφόρο και η νέα μαμά και το αγοράκι της μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Ο νεογέννητος Freddie τοποθετήθηκε σε θερμοκοιτίδα, με τους γιατρούς να πιστεύουν ότι γεννήθηκε περίπου ένα μήνα νωρίτερα. Ο μικρούλης είναι πλέον καλά και έχει επιστρέψει στο σπίτι με τη μαμά του. Παρά το σοκ της ξαφνικής μητρότητας η Davis είναι τρισευτυχισμένη με το μωράκι της και δηλώνει ερωτευμένη μαζί του.

Πηγή: nypost.com

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v