Έφερε στον κόσμο το παιδί του άντρα της 2 χρόνια μετά τον θάνατό του

Έφερε στον κόσμο το παιδί του άντρα της 2 χρόνια μετά τον θάνατό του

Η Lauren McGregor ήθελε από μικρή να γίνει μητέρα, όμως, η μοίρα της έπαιξε ένα τραγικό παιχνίδι, όταν έχασε τον πολυαγαπημένο της σύζυγο από καρκίνο στον εγκέφαλο. Με τη βοήθεια της επιστήμης όμως, κατάφερε να φέρει στον κόσμο το αγοράκι της, χρησιμοποιώντας το σπέρμα που είχε καταψύξει ο άντρας της πριν πεθάνει.

Όταν γέννησε τον γιο της Seb, στις 17 Μαΐου, με προγραμματισμένη καισαρική τομή, οι γιατροί φρόντισαν να υπάρχει μια φωτογραφία του συζύγου της στο χειρουργείο, για να τον νιώθει κοντά της κατά τη διάρκεια του τοκετού. Η 33χρονη Lauren δήλωσε μάλιστα, ότι η διαδικασία ήταν πολύ συγκινητική και παρήγορη ταυτόχρονα.

Καθώς μεγαλώνει ο Seb η ομοιότητα με τον πατέρα του είναι τεράστια. Παρόλο που δεν θα τον γνωρίσει ποτέ, η μαμά του φροντίζει να του μιλάει για εκείνον και το σπίτι τους είναι γεμάτο με φωτογραφίες του.

«Μερικές φορές, όταν ξυπνάω στη μέση της νύχτας θηλάζοντας, σκέφτομαι τι θα έκανε ο Chris αν ήταν εδώ. Το σπίτι είναι τόσο ήσυχο και σκέφτομαι όλες τις ιστορίες που θέλω να πω στον Seb μια μέρα για τον μπαμπά του», είπε συγκινημένη.

Η Lauren και ο Chris έγιναν ζευγάρι μόλις εννέα μήνες πριν αρρωστήσει το 2013. Η κατάσταση της υγείας του χειροτέρευε χρόνο με τον χρόνο και τελικά, έχασε την μάχη με τον καρκίνο.

Πηγή: walesonline.co.uk

v