«Η ζωή μου δεν τελείωσε επειδή έμεινα έγκυος στα 18 - αντίθετα, μόλις ξεκίνησε»

«Η ζωή μου δεν τελείωσε επειδή έμεινα έγκυος στα 18 - αντίθετα, μόλις ξεκίνησε»

Η 18χρονη Jasmine από τις ΗΠΑ πλέει σε πελάγη ευτυχίας, καθώς ανακάλυψε ότι σε λίγους μήνες θα φέρει στη ζωή το μωράκι της. Η μέλλουσα μητέρα μοιράστηκε τα χαρμόσυνα νέα με τους ακολούθους της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ωστόσο, δεν βρήκε θετική ανταπόκριση απ' όλους. Μάλιστα, έλαβε αρκετά πικρόχολα σχόλια...

Σ' ένα βιντεάκι της στο Tik Tok η Jasmine δήλωσε ενθουσιασμένη που θα γίνει μαμά, ενώ τόνισε ότι ανυπομονεί να γνωρίσει το αγοράκι της. Κάποιοι ωστόσο, αντί να τη συγχαρούν και να της ευχηθούν τα καλύτερα, σχολίασαν αρνητικά το νεαρό της ηλικίας της. Μάλιστα, της είπαν ότι κατέστρεψε τη ζωή της!

Παρά τα άσχημα σχόλια η νεαρή εγκυμονούσα δεν πτοήθηκε καθόλου και απάντησε, λέγοντας: «Η ζωή μου δεν τελείωσε επειδή έμεινα έγκυος στα 18. Το αντίθετο, μόλις άρχισε!».

Ξεκαθάρισε ακόμη, ότι η απόφαση να κρατήσει το μωράκι της ήταν η καλύτερη της ζωής της και δεν πρόκειται να το μετανιώσει ποτέ!

@_trystians_wife1 Like girl its the best.😈❤️ #fypシ #viral #teenmom #26weekspregnant #18 ♬ original sound - Kevo

Πολλοί θαυμαστές της έσπευσαν να την υποστηρίξουν και να της δώσουν συγχαρητήρια για το πώς αντιμετωπίζει την κακή κριτική και την ενθάρρυναν να ακολουθήσει την καρδιά της, καθώς η ίδια ξέρει τι είναι καλύτερο για εκείνη και το μωρό της.

Πηγή: thesun.co.uk

 

 

v