Μικροσκοπικό διδυμάκι νίκησε τον θάνατο 2 φορές και δυναμώνει καθημερινά!

Μικροσκοπικό διδυμάκι νίκησε τον θάνατο 2 φορές και δυναμώνει καθημερινά!

Η Reagan είναι μόλις 6 μηνών και δεν μοιάζει σχεδόν καθόλου με τη δίδυμη αδερφή της Mila, καθώς είναι πολύ πιο μικροσκοπική. Ωστόσο, παρά το μικρό της μέγεθος, αποδείχτηκε αληθινή μαχήτρια και αψήφησε τον θάνατο δυο φορές!

Οι διδυμούλες γεννήθηκαν πρόωρα με καισαρική και μεταφέρθηκαν αμέσως στη μονάδα εντατικής θεραπείας νεογνών. Η Mila έμεινε εκεί 45 ημέρες, αλλά η Reagan δεν ήταν τόσο τυχερή. Πάλεψε με τη σήψη και χρειάστηκε να περιμένει 118 ημέρες πριν μπορέσει να πάει επιτέλους σπίτι της και να είναι με την αδερφή και την οικογένειά της.

Η Reagan πάλευε για την ζωή της από τότε που ήταν στην κοιλιά της μαμάς της. Στις 20 εβδομάδες της κύησης, οι γιατροί είχαν πει στην μητέρα της ότι είχε σταματήσει να αναπτύσσεται και ότι δεν θα κατάφερνε να επιβιώσει.

Στις 24 εβδομάδες της είπαν ότι αντιμετώπιζε προβλήματα με τον ομφάλιο λώρο της και ότι θα πέθαινε. Δύο εβδομάδες αργότερα, όμως, η καρδούλα της Reagan χτυπούσε ακόμα εντυπωσιάζοντας τους γιατρούς. Είπανε μάλιστα, πως πρόκειται για θαύμα.

Η μητέρα των κοριτσιών δήλωσε τρισευτυχισμένη που οι κόρες της είναι καλά και πολύ περήφανη για την Reagan που αψήφησε τον θάνατο δυο φορές, μία όταν ήταν στην κοιλιά της κα την άλλη όταν έπαθε σήψη.

«Η Mila είναι τριπλάσια σε μέγεθος, αλλά δεν μας νοιάζει καθόλου. Τις λατρεύουμε», είπε.

Πηγή: metro.co.uk

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v