3χρονη έπεσε από τον 7ο όροφο και σκοτώθηκε - γλίστρησε ενώ έπαιζε στο μπαλκόνι

3χρονη έπεσε από τον 7ο όροφο και σκοτώθηκε - γλίστρησε ενώ έπαιζε στο μπαλκόνι

Ένα κοριτσάκι τριάμισι ετών πέθανε αφού έπεσε κατά λάθος από το μπαλκόνι του διαμερίσματός του στον έβδομο όροφο ενώ έπαιζε με ένα smartphone νωρίς το πρωί της Παρασκευής, 29 Ιουλίου.

Όταν συνέβη το περιστατικό, το κοριτσάκι ήταν μόνο του στο διαμέρισμα, καθώς η μαμά του είχε κατέβει στην είσοδο της πολυκατοικίας για να παραδώσει την μεγαλύτερη κόρη της στο σχολικό. 

«Το κορίτσι κοιμόταν όταν η μητέρα της αποφάσισε να κατέβει στην δρόμο ώστε να προλάβει το σχολικό η 7χρονη κόρη της οικογένειας. Στο μεταξύ το παιδί ξύπνησε, βγήκε στο μπαλκόνι και άρχισε να παίζει με ένα smartphone. Το smartphone της γλίστρησε από το χέρι και έπεσε κάτω στο έδαφος. Σε μια προσπάθεια να δει το smartphone, η Shreya σκαρφάλωσε στο σιδερένιο κιγκλίδωμα, έχασε την ισορροπία της και έπεσε στο έδαφος», είπε ένας γείτονας που έτυχε να δει το περιστατικό. 

Μετά την πτώση του παιδιού, συγκεντρώθηκαν γείτονες και περαστικοί να δουν τι συνέβη. Η μητέρα της άτυχης μικρούλας, όταν είδε τον συγκεντρωμένο κόσμο πλησίασε από περιέργεια για να δει την κόρη της. Αν και μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε ένα κοντινό νοσοκομείο, οι γιατροί δεν μπόρεσαν να τη σώσουν. 

Πηγή: mid-day.com

v