50χρονη μητέρα 6 παιδιών κυνήγησε το όνειρό της και πέρασε στην Ιατρική!

50χρονη μητέρα 6 παιδιών κυνήγησε το όνειρό της και πέρασε στην Ιατρική!

Το πολυπόθητο εισιτήριο για την Ιατρική πήρε η 50χρονη μητέρα 6 παιδιών από την Καβάλα, Μαριάννα Λαζάρου.

Η πολύτεκνη μητέρα, η οποία είναι απόφοιτη της Σχολής Νοσηλευτικής και εργάζεται στον 4ο βρεφονηπιακό σταθμό του Δήμου Καβάλας, δεν ξέχασε ποτέ την μεγάλη της αγάπη για την Ιατρική.

Πρόκειται για μια σκληρά εργαζόμενη που, αφού μεγάλωσε 6 παιδιά (εκ των οποίων το ένα έχει ήδη ολοκληρώσει τις σπουδές του και τα άλλα δύο είναι τώρα φοιτητές), αποφάσισε να εκπληρώσει το παιδικό της όνειρο. Έτσι πήρε μέρος στις Πανελλαδικές εξετάσεις και, μετά από πολλές δυσκολίες και μεγάλη προσπάθεια, πέρασε στην Ιατρική Αλεξανδρούπολης. 

«Η Μαριάννα είναι ένα παράδειγμα προς μίμηση για όλους όσοι νομίζουν, ότι δεν μπορούν να τα καταφέρουν», είπε στο Kavalanews η πρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων του Δήμου Καβάλας, Αθηνά Παναγιωτίδου, η οποία ανέπτυξε φιλία μαζί της, όσο εργάζονταν μαζί στον παιδικό σταθμό.

Για τον άθλο της, μίλησε και η παιδική της φίλη Τέτη Ευστρατίου: 

«Ημέρα χαράς σήμερα για τους νέους φοιτητές, τους αυριανούς επιστήμονές μας. Να είναι γεροί και να απολαύσουν το ταξίδι τους στον μαγικό κόσμο της επιστήμης.

Θα δώσω, όμως, από καρδιάς τα καλύτερά μου συγχαρητήρια σε μια ιδιαίτερη φοιτήτρια, Μαριάννα Λαζάρου, 50 ετών, δημοτική υπάλληλος, μητέρα έξι παιδιών και από σήμερα φοιτήτρια στην Ιατρική Αλεξανδρούπολης.

Μπράβο Μαριάννα! Μπράβο κορίτσι μου που δεν ψαλίδισες τα όνειρά σου! Σε χαιρόμαστε και σε καμαρώνουμε όλοι».

Πηγή: Kavalanews

v