4 μόνες μαμάδες συγκατοίκησαν και μεγαλώνουν τα παιδιά τους όλες μαζί!

4 μόνες μαμάδες συγκατοίκησαν και μεγαλώνουν τα παιδιά τους όλες μαζί!

Το να μεγαλώνεις μόνη σου ένα μωρό, δεν είναι εύκολη υπόθεση. Εκτός από τα έξοδα και τις αμέτρητες ευθύνες, ο ελεύθερος χρόνος σου σχεδόν εκμηδενίζεται, ενώ ξεχνάς μια και καλή εξόδους με φίλους και έξαλλες βραδιές αναψυχής!

Τι γίνεται όμως αν ενώσεις τις δυνάμεις σου με άλλες μαμάδες που βρίσκονται στην ίδια ακριβώς θέση με σένα; Αυτό έκαναν δύο κολλητές φίλες που έτυχε να πάρουν διαζύγιο την ίδια περίοδο και αποφάσισαν να συγκατοικήσουν!

Η Holly Harper, μαμά ενός 9χρονου κοριτσιού και η Herrin Hopper, μαμά δύο παιδιών, ηλικίας 13 και 9 ετών εξομολογήθηκαν σε ένα βίντεο που ανέβασαν στο Tik Tok πως ήθελαν έτσι κι αλλιώς να δημιουργήσουν μια κοινότητα για μαμάδες. Μετά τα διαζύγιά τους, βρήκαν την κατάλληλη ευκαιρία. 

Οι δυο γυναίκες βρήκαν ένα σπίτι και μετακόμισαν αμέσως μαζί με τα παιδιά τους, μια απόφαση που, όπως λένε, ήταν η καλύτερη της ζωής τους! Στη συνέχεια, μοιράστηκαν το σπίτι με ακόμα δύο μαμάδες που δυσκολευόντουσαν μόνες τους και πλέον ζουν όλοι μαζί σαν μια μεγάλη, ευτυχισμένη οικογένεια! 

«Μοιραστείτε τις ευθύνες, τους λογαριασμούς και την ανατροφή των παιδιών. Εργαστείτε πιο έξυπνα, όχι πιο σκληρά», λένε οι δύο γυναίκες που είχαν την πρωτοφανή αυτή ιδέα, με τους ακολούθους τους να ενθουσιάζονται και να τους συγχαίρουν στα σχόλια. 

Μάλιστα, ελπίζουν πως η ιδέα τους θα γίνει αφορμή ώστε κι άλλες γυναίκες να ενώσουν τις ζωές τους και να βοηθήσουν η μία την άλλη.

«Είμαστε σαν αδερφές και όλα τα παιδιά είναι σαν ανίψια μας», είπε η Herrin Hopper σε συνέντευξή της προσθέτοντας ότι «δεν εξαρτόμαστε με ανθυγιεινό τρόπο, αλλά είμαστε αλληλεξαρτώμενες».

Πηγή: thesun.co.uk

v