Γέννησε πανομοιότυπα 3δυμάκια, όλα κορίτσια - συμβαίνει 1 στα 200.000.000

Γέννησε πανομοιότυπα 3δυμάκια, όλα κορίτσια - συμβαίνει 1 στα 200.000.000

Η 20χρονη Caitlin Knight και ο 22χρονος σύντροφός της έμειναν με το στόμα ανοιχτό όταν έμαθαν πως περιμένουν τρία πανομοιότυπα αγοράκια, καθώς οι πιθανότητες να γεννήσει μια γυναίκα πανομοιότυπα τρίδυμα είναι μία προς 200.000.000!

Το ζευγάρι διακόσμησε «αγορίστικα» το παιδικό δωμάτιο, έβαψε τους τοίχους μπλε και διάλεξε τα ονόματα των τριών γιων τους που θα έρχονταν σύντομα στη ζωή: Theo, Luca και Jude. Όταν, όμως, τα τριδυμάκια τους γεννήθηκαν, τους περίμενε μια έκπληξη: ήταν τρία ολόιδια και πανέμορφα κοριτσάκια! 

Όταν έμεινε έγκυος η Caitlin, το ζευγάρι δεν είχε προγραμματίσει να μεγαλώσει την οικογένειά του αλλά δέχτηκε το νέο με μεγάλη χαρά. Όταν, μάλιστα, ο γιατρός τους πρότεινε να προχωρήσουν σε τεχνητή αποβολή επειδή ο τοκετός ήταν υψηλού κινδύνου, εκείνοι αρνήθηκαν. 

Έτσι, πριν από λίγες μέρες κράτησαν στην αγκαλιά τους τα τρία κοριτσάκια τους, τη Thea, τη Lily και την Esmae. Τα τρία μωράκια, που γεννήθηκαν στις 32 εβδομάδες με καισαρική τομή, βρίσκονται ακόμα στο νοσοκομείο αλλά όλα εξελίσσονται ομαλά και σύντομα θα πάνε στο σπίτι τους.

Όσο για τους γονείς τους, είναι πανευτυχείς με το… λάθος των γιατρών! Για την ακρίβεια, δήλωσαν πως όχι μόνο δεν τους πείραξε το φύλο των μωρών τους, αλλά χάρηκαν που έχουν κόρες. Όσο για το παιδικό δωμάτιο, άλλαξαν το χρώμα στους τοίχους και δώρισαν σε φιλανθρωπικά ιδρύματα τα αγορίστικα παιχνίδια που είχαν αγοράσει.

Πηγη: thesun.co.uk

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v