Πήγαιναν για το δεύτερο παιδί αλλά ο πελαργός τους έφερε... 4δυμα! 

Πήγαιναν για το δεύτερο παιδί αλλά ο πελαργός τους έφερε... 4δυμα!

Η Ashley Crandell, μητέρα ενός 5χρονου κοριτσιού, αποφάσισε μαζί με τον σύζυγό της να κάνουν ένα αδερφάκι στην πρωτότοκη κόρη τους. Η ζωή, όμως, είχε άλλα σχέδια για την οικογένεια που τελικά βρέθηκε από τη μια στιγμή στην άλλη με… πέντε παιδιά!

Η Ashley έμεινε έγκυος με εξωσωματική, έπειτα από 4 χρόνια προσπαθειών και όταν έμαθε ότι περιμένει 4δυμα ξαφνιάστηκε ευχάριστα! Μάλιστα, ανέφερε πως την περίοδο της εγκυμοσύνης, παρόλο που ήταν δύσκολη, την αναπολεί με συγκίνηση.

«Μου άρεσε πολύ να είμαι έγκυος σε 4 μωρά. Ήξερα ότι μετά τον τοκετό θα μου έλειπε να τα νιώθω να τριγυρνούν μέσα στην κοιλιά μου. Ήταν σαν να ένα μόνιμο πάρτυ!», είπε χαρακτηριστικά η 37χρονη μητέρα. «Βέβαια, δεν ήταν όλα παραδεισένια. Πονούσε ολόκληρο το σώμα μου, και ειδικά η πλάτη και τα πόδια μου», πρόσθεσε. 

Ο Wesley, η Emma, η Leah και η Nora γεννήθηκαν πρόωρα με καισαρική τομή στις 11 Φεβρουαρίου και πέρασαν 70 ημέρες στη μονάδα εντατικής θεραπείας νεογνών μέχρι να μάθουν να τρώνε και να αναπνέουν μόνα τους.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Ashley Crandell (@ashleyhopecrandell)

Σήμερα, δεν προδίδει τίποτα πως τα 4 μωράκια γεννήθηκαν πρόωρα! Έχουν πάρει βάρος, κάθονται μόνα και μπουσουλάνε με ταχύτητα… φωτός, όπως λένε οι γονείς τους. 

Όσο για την 5χρονη Isla, απολαμβάνει την παρέα των αδελφών της. «Είμαι εντυπωσιασμένη με τον τρόπο που χειρίστηκε τα πάντα», ανέφερε η μητέρα της. «Της αρέσει να τα ταΐζει και να τους αλλάζει πάνες και ασχολείται πολύ μαζί τους. Έχει προσαρμοστεί πλήρως, παρόλο που τα 4δυμα τραβάνε την προσοχή όπου κι αν πάμε».

Πηγή: today.com

v