Έμεινε έγκυος 1 μήνα μετά τη στείρωση του άνδρα της!

Έμεινε έγκυος 1 μήνα μετά τη στείρωση του άνδρα της!

Αρκετά ζευγάρια προγραμματίζουν την κάθε τους εγκυμοσύνη, προκειμένου να είναι κατάλληλα προετοιμασμένοι για τον ερχομό του παιδιού τους. Άλλα ζευγάρια πάλι, όπως το παρακάτω, έρχονται αντιμέτωπα με… εκπλήξεις!

Η Amber, μαμά ενός μικρού κοριτσιού, ανακοίνωσε μέσω του Tik Tok ότι περιμένει το δεύτερο παιδάκι της, έναν μήνα μετά την βαζεκτομή του άντρα της! Το βίντεο το είδαν και το σχολίασαν χιλιάδες άνθρωποι, οι οποίοι μοίρασαν συγχαρητήρια στους δύο γονείς. 

Το παντρεμένο ζευγάρι ήθελε να αφοσιωθεί 100% στην κόρη που υιοθέτησε πριν λίγο καιρό και αποφάσισε να προχωρήσει σε στείρωση ώστε να μην βρεθεί προ εκπλήξεως! Συγκεκριμένα, όπως δείχνει το βίντεο της Amber, ο σύζυγός της έκανε βαζεκτομή στις 29 Αυγούστου. 

Στις 21 Σεπτεμβρίου όμως, η Amber έκανε ένα τεστ εγκυμοσύνης επειδή παρουσίασε κάποια περίεργα συμπτώματα και βγήκε θετικό. «Στην αρχή ήμασταν σοκαρισμένοι και ένιωσα κάπως ανήσυχη, αλλά πολύ γρήγορα ένιωσα ενθουσιασμένη», ανέφερε χαρακτηριστικά. Εξίσου ενθουσιασμένος, όμως, είναι και ο μπαμπάς της οικογένειας, παρά το αρχικό σοκ! 

@kennedyandme Moments before I told my husband #ohno #vasectomy #pregnancy ♬ Oh No (Instrumental) - Kreepa

Πηγή: honey.nine.com.au

v