«Ξαναέμεινα έγκυος όταν η κόρη μου ήταν 6 μηνών - θα τα μεγαλώσω σαν διδυμάκια»

«Ξαναέμεινα έγκυος όταν η κόρη μου ήταν 6 μηνών - θα τα μεγαλώσω σαν διδυμάκια»

Ούτε ο τοκετός ούτε οι πρώτοι μήνες με το μωρό είναι εύκολη υπόθεση. Μια μαμά, όμως, επέλεξε να ζήσει αυτές τις εμπειρίες εις διπλούν, με διαφορά λίγων μηνών, προκειμένου τα μωράκια της να μεγαλώσουν σαν... διδυμάκια!

Συγκεκριμένα, αποκάλυψε ότι παρόλο που το μωράκι της είναι μόλις 9 μηνών, είναι ήδη 3 μηνών έγκυος καθώς δεν ήθελε να καθυστερήσει άλλο μέχρι να μεγαλώσει την οικογένειά της. Η νεαρή μητέρα εξήγησε ότι θέλει τα παιδιά της να γεννηθούν κοντά κοντά και να μεγαλώσουν σαν… διδυμάκια!

Η ανάρτηση της Maraena Scarbrough στο TikTok συγκέντρωσε πάνω από ένα εκατομμύριο θετικές αντιδράσεις , ενώ η ίδια ανέφερε πως οι άνθρωποι αντιδρούν πάντα με ενθουσιασμό όταν μαθαίνουν πως μια γυναίκα είναι έγκυος. 

Σε ένα άλλο βίντεο, η έγκυος μητέρα φαίνεται λίγο αγχωμένη στη σκέψη πως θα ξαναγεννήσει τόσο σύντομα, αλλά ο ενθουσιασμός της που θα έχει δύο μωρά, παραμένει ο ίδιος!

@maraenascarbrough This second pregnancy really is like… I’ll make you look like your in your third trimester at 22 weeks #momsoftiktok #pregnancy #22weekspregnant #pregnancy #pregnancyjourney #momlife #momswhogetit #momtok ♬ original sound - Tami

Πηγή: thesun.co.uk

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v