Παντοπώλης στην Καβάλα προσφέρει δωρεάν γάλα και παιδικές τροφές σε όσους έχουν ανάγκη

Παντοπώλης στην Καβάλα προσφέρει δωρεάν γάλα και παιδικές τροφές σε όσους έχουν ανάγκη

Σε μια κίνηση αλληλεγγύης προχώρησε ένας παντοπώλης στη Χρυσούπολη Καβάλας, όταν παρακολούθησε εμβρόντητος την είδηση ότι αλυσίδα σουπερμάρκετ έβαλε αντικλεπτικό σύστημα σε βρεφικές τροφές.

Ο Τάσσος Βιλάνος, γνωστοποίησε μέσω Facebook την πρωτοβουλία του να χαρίσει βρεφικές τροφές και γάλα σε όποιον τα έχει πραγματικά ανάγκη καθώς και να βοηθήσει μέχρι τέλος του χρόνου όποια οικογένεια δεν έχει να φάει ένα καρβέλι ψωμί.

Ολόκληρη η ανάρτηση

«Εμβρόντητος παρακολούθησα την είδηση ότι αλυσίδα σούπερ μάρκετ έβαλε αντικλεπτικό σύστημα σε Βρεφικές τροφές. Προφανώς μια μάνα, ένας πατέρας, δεν είχε την δυνατότητα να ταΐσει τα μωρά του.

Με θυμώνει και με στεναχωρεί βαθύτατα αυτή η κατάσταση. Προσπαθώντας να κατανοήσω τις πράξεις αυτών των γονιών, καθώς υπήρξε περίοδος που και εγώ στερήθηκα βασικά αγαθά.

Παίρνω λοιπόν την πρωτοβουλία να χαρίσω βρεφικές τροφές και γάλα σε όποιον τα έχει πραγματικά ανάγκη. Βρίσκονται στο μαγαζί μου και όποιος θέλει έρχεται και παίρνει χωρίς καμία απολύτως υποχρέωση να πάρει κάτι άλλο.

Σαν Τάσσο με βρίσκει σύμφωνο οι καλές πράξεις να διαφημίζονται στο ίντερνετ, καθώς συχνά γίνονται γι αυτόν ακριβώς τον λόγο. Στην προκειμένη περίπτωση όμως, είναι αναγκαίο να το γράψω εδώ για να το δει όσος περισσότερος κόσμος γίνεται, και να φτάσει στα μάτια κάποιου που όντως χρειάζεται ένα προϊόν από τα παραπάνω.

Επίσης παίρνω την απόφαση από σήμερα και τουλάχιστον μέχρι το τέλος του χρόνου, όποιος συμπολίτης μου έχει την ανάγκη για ένα καρβέλι ψωμί για να φάει ο ίδιος ή η οικογένειά του, με απόλυτη εχεμύθεια μπορεί να απευθυνθεί στη διεύθυνση του καταστήματος και να του το δώσουμε. Καλά μυαλά σε όλους…».

Πηγή: neapolisnews.gr

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v