«Κοιμάμαι μαζί με την 10χρονη κόρη μου και τον 12χρονο γιο μου - θα σταματήσω μόνο αν το ζητήσουν»

«Κοιμάμαι μαζί με την 10χρονη κόρη μου και τον 12χρονο γιο μου - θα σταματήσω μόνο αν το ζητήσουν»

Μια μαμά παραδέχεται ότι εξακολουθεί να κοιμάται στο ίδιο κρεβάτι με τα δυο παιδιά της, τα οποία είναι προεφηβάκια, και απαντά στα κακόβουλα σχόλια που δέχεται από τους γύρω της, λέγοντας ότι η συγκοίμηση έχει κάνει τον δεσμό τους ακόμα πιο ισχυρό.

 

Η 49χρονη Bernie Watkins είπε ότι η Frankie, 10 ετών, και ο Caden, 12 ετών, έχουν και οι δύο τα δικά τους δωμάτια και κρεβάτια, αλλά πάντα επέλεγαν να μοιράζονται το king size κρεβάτι της.

Η Bernie, η οποία ζει στη Γρενάδα της Ισπανίας, αλλά κατάγεται από το Childwall του Λίβερπουλ, λέει ότι δεν είναι καθόλου περίεργο και ότι θα σταματήσει μόνο όταν τα παιδιά της της το ζητήσουν.

Υποστηρίζει μάλιστα, ότι η ώρα του ύπνου είναι το καλύτερο κομμάτι της ημέρας τους - επειδή μπορούν όλοι να αγκαλιαστούν και να συζητήσουν πριν κοιμηθούν δίπλα-δίπλα. Ακόμη και αν τα παιδιά της έχουν τσακωθεί μεταξύ τους, όλα τα θέματά τους επιλύονται μέχρι το βράδυ που ξαπλώνουν στο κρεβάτι.

«Μπορούν να σταματήσουν όταν νιώσουν έτοιμα, δεν θέλω να τα πιέσω. Είμαστε πραγματικά, μια πολύ δεμένη οικογένεια. Όλοι μου λένε ότι δεν θα γίνουν ποτέ ανεξάρτητα, αλλά τα παιδιά μου δεν είναι καθόλου προσκολλημένα πάνω μου.», είπε και τόνισε ότι δεν την αγγίζει η γνώμη των άλλων πάνω στο συγκεκριμένο ζήτημα.

«Ο καθένας έχει δικαίωμα στη δική του γνώμη. Για εμάς είναι το πιο φυσιολογικό πράγμα στον κόσμο και κανείς μας δεν θέλει να σταματήσει. Μακάρι οι άνθρωποι να μην έκριναν τόσο πολύ τις επιλογές των γονιών.»

Πηγή: thesun.co.uk

v