«Το παιδί μου αρρώστησε ΞΑΝΑ και έχω φτάσει στα όριά μου»

«Το παιδί μου αρρώστησε ΞΑΝΑ και έχω φτάσει στα όριά μου»

Το ότι θα αρρωστήσουν τα παιδιά είναι αναπόφευκτο- οι ιώσεις που κυκλοφορούν στα σχολεία είναι πολλές και εμείς δεν μπορούμε να τα προστατεύουμε συνέχεια. Ειδικά αυτή την περίοδο, τα πράγματα είναι εξαιρετικά δύσκολα. Τα μικρά μας αρρωσταίνουν ξανά και ξανά και εμείς φτάνουμε στα όριά μας από την κούραση και τη στενοχώρια, όπως αυτή η μαμά.

«Άλλη μια σχολική μέρα, άλλο ένα παιδί στο σπίτι άρρωστο. Αυτή τη φορά το δικό μου. Δεν είναι η πρώτη φορά και είμαι σίγουρη ότι δεν θα είναι ούτε η τελευταία. Ειλικρινά, δεν αντέχω άλλο.

Αυτή η εποχή του χρόνου είναι πολύ δύσκολη. Ο καιρός γίνεται όλο και πιο κρύος και τα μικρόβια κάνουν πάρτι στα σχολεία και τα φροντιστήρια. Κάθε τρεις και λίγο κάποιος στην οικογένειά μας θα κάνει εμετό, θα έχει πονοκέφαλο ή βήχα ή συνάχι... Μπορεί και όλα μαζί.

Πίστευα ότι μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων τα πράγματα θα ήταν καλύτερα. Έκανα λάθος! Υποθέτω ότι αυτή είναι η πραγματικότητα όταν έχεις μικρά παιδιά.

Με ένα άρρωστο παιδί στο σπίτι η ζωή σου γίνεται ακόμα πιο απαιτητική και δύσκολη, γιατί εκτός απ' όλα τα άλλα που κάνεις καθημερινά, αναλαμβάνεις και χρέη νοσοκόμας.

Επιπλέον, το μικρό σου υποφέρει και εσύ δεν μπορείς να κάνεις τίποτα γι' αυτό.

Προσωπικά, είμαι απογοητευμένη και εξαντλημένη, όμως, ξέρω ότι δεν είμαι η μόνη. Πολλές μαμάδες βρίσκονται στη θέση μου αυτή τη στιγμή. Εύχονται σαν και εμένα να ξεφύγουμε από τον φαύλο κύκλο της αρρώστιας.

Είναι μια δύσκολη περίοδος, αλλά θα τα καταφέρουμε.»

Ελεύθερη μετάφραση από herviewfromhome.com

v