Γέννησε 2 φορές δίδυμα με διαφορετικό χρώμα δέρματος και μπήκε στα ρεκόρ Γκίνες!

Γέννησε 2 φορές δίδυμα με διαφορετικό χρώμα δέρματος και μπήκε στα ρεκόρ Γκίνες!

Ένα μικτό ζευγάρι Βρετανών, ο Dean Durrant και η Alison Spooner, πέτυχαν κάτι πολύ σπάνιο και μπήκαν στα ρεκόρ Γκίνες. Τι ήταν αυτό; Γέννησαν δίδυμα με διαφορετικό χρώμα δέρματος δυο φορές!

Πρώτα καλωσόρισαν τις διφυλετικές δίδυμες Hayleigh και Lauren, οι οποίες είχαν διαφορετικούς τόνους δέρματος και χρώματα ματιών. Η Hayleigh είχε το πιο σκούρο δέρμα του πατέρα της και η Lauren έμοιαζε περισσότερο στη μητέρα της, με μπλε μάτια και ανοιχτόχρωμο δέρμα.

Όταν η μαμά τους έμεινε έγκυος για δεύτερη φορά, κανείς δεν περίμενε αυτό που συνέβη! 

Το ζευγάρι περίμενε ξανά δίδυμα κορίτσια, τα οποία είχαν επίσης διαφορετικό χρώμα δέρματος! Ακόμη και ο ίδιος ο μπαμπάς εξεπλάγη όταν γεννήθηκαν τα κοριτσάκια, λέγοντας: «Δεν υπάρχει εύκολος τρόπος να τα εξηγήσεις όλα. Είμαι ακόμα σε σοκ». 

Κανείς δεν περίμενε να συμβεί αυτό το θαύμα για δεύτερη φορά.

Οι μεγαλύτερες αδερφές παραδέχονται ότι είναι δύσκολο για τους ανθρώπους να πιστέψουν ότι είναι δίδυμες. Μερικοί σοκάρονται κι άλλοι δεν τις πιστεύουν όταν λένε πως είναι αδελφές. Τις περισσότερες φορές, υποθέτουν ότι ο Hayleigh και η Lauren είναι απλώς καλύτερες φίλες και όχι δίδυμες.

Με τη γέννηση των μικρότερων αδελφών, η οικογένεια μπήκε στα ρεκόρ Γκίνες. Η πιθανότητα γέννησης 2 σετ διδύμων με διαφορετικό χρώμα δέρματος από τους ίδιους γονείς είναι 1 στις 1.000.000. Δεν υπάρχουν καν στατιστικά στοιχεία που να το περιγράφουν, αν και η συχνότητά του είναι πιθανό να αυξάνεται με την πάροδο των ετών λόγω του αυξανόμενου αριθμού φυλετικά μικτών γάμων.

Πηγή: brightside.me

v