Περιμένει ένα μωράκι, αλλά μοιάζει σαν να είναι έγκυος σε 2δυμα: «έχω κουραστεί πολύ!»

Περιμένει ένα μωράκι, αλλά μοιάζει σαν να είναι έγκυος σε 2δυμα: «έχω κουραστεί πολύ!»

Η Sandra είναι μια νέα μαμά που διανύει την 37η εβδομάδα της εγκυμοσύνης της και περιμένει πώς και πώς να γεννήσει, καθώς έχει κουραστεί από το μέγεθος της κοιλιάς της. Και για όσους αναρωτιούνται σε αυτό το σημείο, δεν περιμένει ούτε 4δυμα ούτε 2δυμα, άλλα ένα μωράκι!

Μοιραζόμενη το ταξίδι της εγκυμοσύνης της στο Tik Tok, έχει κερδίσει εκατομμύρια ακολούθους και τα βίντεό της έχουν γίνει viral, καθώς όλοι είναι εντυπωσιασμένοι από την πελώρια κοιλιά της.

Η ίδια έχει παραδεχτεί ότι έχει κουραστεί πάρα πολύ από το βάρος και ανυπομονεί να γεννήσει το μωρό της.

@sandralicia_13 That’s on having a baby above the 99th percentile 🙏🏾😨 Embracing the pregnancy, body stretch marks and all! But LORD IM TIRED I’ve tried everything to get this baby out but he’s a little too ✨comfy ✨ ##pregnant##tiredofpregnancy##37weekspregnant🤰🏼##babyboy##getthisbabyoutofme##inducing##fypシ##thirdtrimester##pregnacytiktok##babythings##firsttimemom##99thpercentile ♬ original sound - Katerina

«Είναι σαν να υπάρχει μια μικρή φάλαινα μέσα μου. Θα χρειαστούν αρκετά ράμματα μετά τον τοκετό. Η εγκυμοσύνη είναι ωραία ναι, και προσωπικά δεν με νοιάζουν οι ραγάδες και το πώς έχει αλλάξει το σώμα μου... Όμως έχω κουραστεί. Δεν αντέχω άλλο.»

Το κοινό της σοκαρισμένο από το μέγεθος της κοιλιάς της έσπευσε να αστειευτεί ρωτώντας της αν όντως περιμένει μόνο ένα μωρό, καθώς μοιάζει να κυοφορεί 4δυμα! Όλοι όμως της ευχήθηκαν έναν ασφαλή και εύκολο τοκετό.

Πηγή: thesun.ie

v