Η μικρή Αννούλα επέστρεψε νικήτρια σπίτι της μετά από σοβαρή επέμβαση στην καρδιά

Η μικρή Αννούλα επέστρεψε νικήτρια σπίτι της μετά από σοβαρή επέμβαση στην καρδιά

Η μικρή Άννα κλήθηκε να παλέψει για την ζωή της πριν ακόμα γεννηθεί, καθώς διαγνώστηκε με σοβαρή συγγενή καρδιοπάθεια στον υπέρηχο β’ επιπέδου. Χάρη στην αγάπη και την αλληλεγγύη του κόσμου, όμως, το χρηματικό ποσό που χρειαζόταν η οικογένεια για να γίνει η χειρουργική επέμβαση που θα έσωζε τη ζωή της μπέμπας, συγκεντρώθηκε, και η ιστορία της είχε αίσιο τέλος.

«Επέστρεψε νικήτρια!

Η χαρά και συγκίνησή μας είναι μεγάλη, καθώς η μικρή μας Αννούλα έχει επιστρέψει εδώ και μέρες στη Θεσσαλονίκη και απολαμβάνει τη θαλπωρή του σπιτιού της και την αγάπη της οικογένειάς της!

Η μικρούλα κλήθηκε να παλέψει για τη ζωή της από τις πρώτες ώρες που ήρθε σε αυτόν τον κόσμο, καθώς αμέσως μετά τον τοκετό υποβλήθηκε σε επέμβαση στην καρδούλα της. Από την κοιλιά της μαμάς της είχε διαγνωστεί με μια σοβαρή περίπτωση συγγενούς καρδιοπάθειας και ήταν επιβεβλημένη η γέννηση του παιδιού στην Αθήνα, σε κλινική όπου μπορεί το παιδί να χειρουργηθεί απευθείας από τους ιθύνοντες ιατρούς.

Από την πρώτη στιγμή ήμασταν στο πλευρό της Ειρήνης και του Φώτη και χάρη στην άμεση κινητοποίηση και υποστήριξη όλων σας, ήρθε εις πέρας αυτό το έργο και το κοριτσάκι μας γεννήθηκε σε ιδιωτική κλινική της Αθήνας, όπου και έγινε η άμεση εισαγωγή του για την καρδιολογική επέμβαση.

Με μεγάλη μας χαρά ενημερωθήκαμε πως η επέμβαση είχε την καλύτερη δυνατή έκβαση και η στένωση που υπήρχε στην καρδούλα του μωρού έχει επιδιορθωθεί.

Η Αννούλα θα βρίσκεται υπό παρακολούθηση και ειδική φροντίδα και ευελπιστούμε πως σύντομα η λειτουργία της καρδούλας της θα έχει αποκατασταθεί πλήρως. Θα συνεχίσουμε να βρισκόμαστε στο πλευρό της για όσο διάστημα μας χρειάζεται και θα σας ενημερώνουμε για τυχόν εξελίξεις.

Το νεαρό ζευγάρι πέρασε ώρες αγωνίας αλλά πλέον κρατούν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους μωράκι και ατενίζουν το μέλλον με αισιοδοξία! Ευχαριστούμε από καρδιάς για την ένθερμη υποστήριξη γιατί οτιδήποτε καταφέρνουμε, το καταφέρνουμε μαζί! Να είστε όλοι καλά!»

v