13χρονος αγόρασε μεταχειρισμένο αυτοκίνητο στη μαμά του για να μην ταλειπωρείται με τα ΜΜΜ

13χρονος αγόρασε μεταχειρισμένο αυτοκίνητο στη μαμά του για να μην ταλειπωρείται με τα ΜΜΜ

«Δεν έχω λόγια που να μπορούν να εκφράσουν το πώς νιώθω αυτή τη στιγμή», είπε μια μαμά όταν είδε την έκπληξη που της έκανε ο γιος της.

Το 13χρονο αγόρι είχε αντιληφθεί την υπερπροσπάθεια της μαμάς του να τα φέρει βόλτα στο σπίτι. Οι δυο δουλειές, η φροντίδα του σπιτιού και, πάνω απ’ όλα, η φροντίδα του γιου της, συγκίνησαν το νεαρό παιδί και θέλησε να τη βοηθήσει και να την ξαλαφρώσει. 

Έτσι, κανόνισε με μια γειτόνισσα να καθαρίζει την αυλή της και να κουρεύει το γκαζόν για μερικούς μήνες με αντάλλαγμα ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο. Στόχος του παιδιού δεν ήταν να κρατήσει την αμοιβή του. Αυτό που ήθελε ήταν να το χαρίσει στη μαμά του που έχανε πολύ χρόνο στο δρόμο με τα ΜΜΜ.  

«Όταν είδα το αυτοκίνητο τα έχασα τελείως! Δεν μπορούσα να το πιστέψω! Μου έδωσε τα κλειδιά και από τα μάτια μου κύλησαν δάκρυα συγκίνησης. Μπήκαμε κι οι δυο στο αυτοκίνητο και κάναμε την πρώτη μας βόλτα», ανέφερε συγκινημένη, προσθέτοντας πως είναι πολύ περήφανη για το παιδί της. 

«Είναι τόσο καλό παιδί. Μπορεί να έχει και τις κακές του μέρες λόγω εφηβείας, αλλά ποιο παιδί δουλεύει για να αγοράσει αυτοκίνητο στη μαμά του; Έχει πολύ μεγάλη καρδιά και τον λατρεύω». 

Πηγή: lovewhatmatters.com
v