Ήθελε να γίνει μαμά όσο τίποτα στον κόσμο και η ζωή της χάρισε 5δυμα!

Ήθελε να γίνει μαμά όσο τίποτα στον κόσμο και η ζωή της χάρισε 5δυμα!

H Haylee και o Shawn Ladner από το Μισισιπή είναι ένα πολύ ευτυχισμένο ζευγάρι που πρόσφατα καλωσόρισε στον κόσμο τα... πέντε μωράκια του! Τα πεντάδυμα, αν και γεννήθηκαν πρόωρα, δυναμώνουν μέρα με τη μέρα, γεμίζοντας τους γονείς τους χαρά και περηφάνια.

Σχεδόν δυο μήνες μετά την γέννηση της Adalyn, της Everleigh, της Malley, της Magnolia και του Jake, οι γονείς τους μοιράστηκαν με τον κόσμο τις πρώτες φωτογραφίες των μικρών τους.

Τα μικρούλια θα γιορτάσουν το πρώτο τους Πάσχα μαζί στην εντατική μονάδα νεογνών στον πύργο Kathy and Joe Sanderson Tower του νοσοκομείου Children's of Mississippi, όπου τους παρέχεται η κατάλληλη φροντίδα. Σύμφωνα με τους γιατρούς τα πάνε πολύ καλά και σε λίγες εβδομάδες θα πάρουν εξιτήριο.

«Ήταν πραγματικά δύσκολο να μην κλάψω, όταν τα είδα και τα πέντε μαζί.Ήταν μια υπέροχη στιγμή και πραγματικά νιώθουμε τεράστια ευτυχία και ευγνωμοσύνη», είπε η μητέρα των μωρών.

Οι πιθανότητες να αποκτήσει κανείς πανομοιότυπα τετράδυμα είναι περίπου μία στα 15 εκατομμύρια, σύμφωνα με τη δρα Ρέιτσελ Μόρις, αναπληρώτρια καθηγήτρια μητρικής εμβρυϊκής ιατρικής στο Ιατρικό Κέντρο του Πανεπιστημίου του Μισισιπή. Όσον αφορά τα πεντάδυμα, η Δρ Μόρις πρόσθεσε ότι συμβαίνουν περίπου σε μία στις 60 εκατομμύρια γεννήσεις.

 

Πηγή: today.com

v